USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Girişimcilik

21 Mart 2019 17:50

E-ticaret Zükkan ile kolaylaşıyor

E-ticaret bütün dünyada hızla gelişiyor ve gelecek yıllarda çok daha ciddi hacimlere ulaşması bekleniyor. İnternet üzerinden ticaret ile mahallenizdeki küçük bir işletme bile dünyanın uzak bir köşesine ürün satarak e-ihracat yapabiliyor. Zükkan sunduğu e-ticaret paketleri ile yıllık veya aylık bedel üzerinden e-ticaretle uğraşan müşterilerine çok çeşitli avantajlar sunuyor.

E-ticaret Zükkan ile kolaylaşıyor

Bu noktada devreye iyi bir e-ticaret yazılımı giriyor. Artık açık kaynak kodlu bir çok E-Ticaret sistemi mevcut olsa bile bu sizin ücret ödemeden bir sisteme sahip olabileceğiniz anlamına gelmiyor. Aslında bu tarz sistemler yazılımdan anlamıyorsanız, sizin için çok daha pahalıya çıkabilir. Özel bir yazılım kullanmak isterseniz de çok ciddi rakamlar ile yatırım yapmanız gerekiyor. İlk başta yazılım, tasarım, güvenlik sertifikası, sanal posların uygulanması v.s. gibi büyük masraflar gerektiren yatırımlardan dolayı gözünüzü korkutabilir. Fakat Yazılım üreticileri bunun içinde alternatifler üretmiş her şey dahil olarak hazırlanan paketlerle web sitenizin alan adını belirlemek ve satacağınız ürünlere karar vermek yetiyor.

En iyi çözüm e-ticaret için hazırlanmış paket yazılımlardır.

E-ticaret paketlerinde bir çok marka mevcut fakat rahat kullanılabilirliği ve özenli teknik desteği ile Zukkan.com oldukça ilgi görüyor. “Zeki Dükkan” sloganı ile yola çıkan marka, verdiği hizmetlerle asgari ücret ile çalışanlar veya ev kadınlarına bile kendi iş yerini kurabilme imkanını sağlıyor.

Gelişen teknoloji ve artık her evde olan bilgisayarlar sayesinde hızla büyüyen e-ticaret pazarında herkesin kendi sanal mağazasını açabilmesi için aylık ödeme imkanı da sunan paketler sayesinde 3 gün içinde satışa başlayabilirsiniz.

Zükkan sunduğu e-ticaret paketleri ile yıllık veya aylık bedel üzerinden e-ticaretle uğraşan müşterilerine çok çeşitli avantajlar sunuyor. Anatolia System Genel Müdürü Emrah Yedekci e-ticaret paketleri ile ilgili Zükkan’ın benzerlerinden farklı olarak çok daha fazla avantaj sunduğunu belirtti. Yedekci "Zükkan ile birlikte e-tüccar kavramının artık literatüre girdi, ihtiyaç olan her şey Zükkan’da düşünüldü. Bunun yanında olmazsa olmaz olan reklam desteği ve kargo desteğinin de bu paketlerin içinde yer alıyor" dedi

EN ÇOK OKUNANLAR