USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Fuar

08 Ekim 2019 12:38

FESPA Eurasia 2019, Avrasya’yı İstanbul’da buluşturacak

Sektörün heyecanla beklediği Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia için geri sayım başladı. Online kayıtların başladığı FESPA Eurasia 2019, 5-8 Aralık’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde baskı ve endüstriyel reklam dünyasını 7. kez bir araya getirecek. 10 binden fazla ziyaretçi, Avrasya Bölgesi’nin lider oyuncularıyla buluşurken çeşitli ücretsiz etkinliklerden de faydalanacak

FESPA Eurasia 2019, Avrasya’yı İstanbul’da buluşturacak

Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia için geri sayım başladı. Sektörün heyecanla beklediği FESPA Eurasia 2019, 5-8 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde baskı ve endüstriyel reklam dünyasını 7. kez bir araya getirecek. Bu yıl rekor ziyaretçi sayısına ulaşılacak FESPA Eurasia için ücretsiz online kayıt da başladı. 10 binden fazla ziyaretçi Avrasya Bölgesi’nin lider firma ve katılımcılarıyla buluşurken ücretsiz etkinliklerden de faydalanacak.

Kimler katılıyor?

FESPA Eurasia 2019’da Mimaki, Lidya Grup, SDS, Mat Kağıt, Promakim, Optimum Digital Planet, Folpa, Karya Tekstil, Effe Makine, İstanbul Reklam, Brother, Dupont, ROK Makine, Zenit LED, Poliset gibi sektör liderleri en yeni ürün ve hizmetleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak. En iyi markaların buluşacağı, profesyonel ziyaretçilerin yatırım yapmak için yıl boyu beklediği fuar, birçok lansmana da ev sahipliği yapacak.

1000 yabancı müşteri geliyor

Baskı dünyasının heyecanla beklediği etkinlik için geri sayımın başladığını belirten FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici şunları söyledi: “Geniş format baskı uzmanları, tekstil firmaları, sektör temsilcileri, endüstriyel reklamcılar, açık hava reklamcıları, reklam ajansları, marka temsilcileri, pazarlama uzmanları, grafikerler, mimarlar, desinatörler, hazır giyim üreticileri ve şirket yöneticileri burada buluşacak. Bu alandaki tek uluslararası platform olan FESPA Eurasia olarak Avrupalı baskı uzmanlarıyla Türkiye’deki şirketleri buluşturacağız.Avrasya Bölgesi’nden 1000’den fazla ziyaretçi baskı makinası ve ürün almak için burada olacak. Yani Avrasya’yı İstanbul’da toplayacağız.”

Araç kaplama şampiyonası

FESPA Eurasia 2019 kapsamında katılımcı ve ziyaretçiler için özel etkinlikler düzenlenecek. Araç kaplama yarışması, Print Make Wear (PMW) canlı tekstil atölyesi ve ihracat seminerleri gibi ücretsiz eğitici ve bilgilendirici içerikler sunulacak. Sektör takipçileri online kayıt için üretsiz promosyon kodunu FESPA Eurasia sosyal medya hesaplarından bulabilecek.

En verimli fuar

Bu yıl 3 salonda (9, 10, 11) gerçekleşecek FESPA Eurasia 2019, en verimli fuar olma hedefini sürdürüyor. İki salonu dijital baskı ve endüstriyel reklama ayrılan FESPA Eurasia 2019’da bir salon ise tamamen serigrafi dünyasını ağırlayacak. Dört gün boyunca sektörün büyümesi için en önemli platformlardan biri olacak FESPA Eurasia 2019’da, çevre ülkelerden gelen sektör profesyonelleri, fuardaki yerel ve uluslararası katılımcılarla buluşacak.

EN ÇOK OKUNANLAR