USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Enerji Haberleri

23 Mayıs 2023 12:58

ICCI Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, kapılarını açıyor

'İklim Değişikliğine Duyarlı Sürdürülebilir, Verimli Enerji Dönüşümü' temasıyla düzenlenecek olan ICCI Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı yarın İstanbul Fuar Merkezi'nde başlıyor.

ICCI Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, kapılarını açıyor

Dünyanın ve Türkiye'nin en önemli gündem maddeleri arasında ilk sıralarda yer alan enerji sektörünün geleceğinin konuşulacağı ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansında

* Yenilenebilir Enerji,

* Rüzgar Enerjisinde son teknolojiler

* Güneş Enerjisinde son teknolojiler

* Elektrikli araçları şarj etmenin karbonsuz ve hızlı yolu olarak düşünülen Cyce şarj cihazları

* Büyüme için Enerji Otobanları gibi hem dünyanın hem Türkiye'nin gündeminde yer alan Enerji Sektörünün son teknolojileri görücüye çıkacak.

Uluslararası yeni yatırım ve iş birlikteliklerinin gerçekleştirileceği ICCI 2023'de yerli ve yabancı paydaşların katılımıyla sektör bir araya gelecek. 65 ülkeden katılımcı ve İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı (ITA), Alman Enerji Ajansı (DENA), Alman Türk Sanayi ve Ticaret Odası, Moskow Export Center gibi Uluslararası katılımcılar olacak.

Önümüzdeki 10 yıla damgasını vuracak olan "Yenilenebilir Enerji" ve Türkiye'nin son dönemlerde hızla artan yerli enerji kaynakları, ICCI 2023'ün önemli konuları arasında yer alıyor.

3 GÜN SÜRECEK

Ana teması 'Enerjide Sürdürülebilir ve Akıllı Dönüşüm' olarak belirlenen ICCI 2023 Konferanslarında 3 gün boyunca 4 salonda 40'ı aşan oturum gerçekleştirilecek. ICCI 2023'e İtalya, Almanya, Rusya, Çin, Hindistan, İrlanda, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Danimarka, İngiltere, Fransa, Avusturya, İspanya, Kazakistan, Azerbaycan, Finlandiya, İran ve Güney Kore'den firmalar ve üst düzey konuklar katılacak. Enerji sektörünün uluslararası ilk ve en büyük etkinliği olan ICCI 2023 her yıl olduğu gibi yerli firmaların yurt dışı ile bağlantılar kurmasına, yabancı firmaların ise Türkiye pazarında yer almasına katkıda bulunmaya devam edecek.

ICCI 2023'DE TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN KAMU KURUMLARI VE DERNEKLERİ DE YERLERİNİ ALDI

ICCI 2023'te T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı; EÜAŞ, TEİAŞ, TENMAK, TEMSAN ve BOTAŞ gibi kamu kurumları ile EPDK ve ETKB gibi yasa koyucular, sanayi odaları ve organize sanayi bölgeleri, sektörün önde gelen dernekleri (DEİK, TÜSİAD ,ELDER, GEFF, GENSED, GÜNDER, GÜNEŞDER, GÜYAD, İSO, İTO, JESDER, MUSİAD, SHURA, TURSEFF, TÜBİTAK MAM, TÜREB) konferans ve fuara katılıyor veya destek veriyor.

EN ÇOK OKUNANLAR