USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Emlak

29 Haziran 2023 11:16

Galatasaray'ın stat isim sponsoru Rams Global oldu

Türkiye'deki yatırımlarının yanı sıra başta Kazakistan olmak üzere pek çok farklı ülkede inşaat, sağlık, maden, turizm, paylaşımlı ofis, gıda ve medya gibi sektörlerde faaliyet gösteren Rams Global, Galatasaray Spor Kulübü'nün stat isim sponsoru oldu.

Galatasaray'ın stat isim sponsoru Rams Global oldu

Türkiye, Kazakistan, Almanya, Tayland, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri vs. gibi ülkelerde farklı sektörlerdeki başarılarıyla bilinen Rams Global ile bir dünya markası olan, ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray Spor Kulübü'nün imzaladığı bu antlaşmayla birlikte, 2023- 2024 sezonundan itibaren Seyrantepe'deki stadyumun ismi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Global Stadyumu olarak anılacak.

Uluslararası arenada elde ettiği başarılarla kendisini kanıtlamış iki markanın bu beraberliğinin sadece ulusal değil, küresel ölçekte de Türkiye'nin sportif imaj ve itibarına önemli bir katkı yapması hedefleniyor. Türkiye'nin lider futbol takımlarından Galatasaray Spor Kulübü'ne stadyum isim sponsoru olmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Rams Global CEO'su Devran Bülbül'ün konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

"TÜRK SPORUNA DEĞER KATACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

"Bugüne kadar başta inşaat olmak üzere, sağlık, maden, turizm, paylaşmalı ofis, gıda, medya gibi birçok farklı sektörde yatırımlar yapan Rams Global olarak, bir yandan bu sektörlerdeki faaliyetlerimize aynı inanç ve istekle devam ederken öte yandan spor sektöründe de başarılı işlere imza atmayı sürdüreceğimize inanıyoruz.

Bugün, elde ettiği tarihi başarılarla uluslararası anlamda Türkiye'nin en değerli markalarından olan Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni stadyum isim sponsoru olmanın mutluluğu içindeyiz. Büyük kurucu Ali Sami Yen'in adını verdiği spor kompleksinde stadyum isim sponsoru olmanın verdiği gururla kulübün 1 numaralı isminin vizyonunu sahiplenerek ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız.

Yaptığımız iş birliği ile Türk sporunu yeniden arzu edilen seviyelere çıkarma amacı doğrultusunda Galatasaray Spor Kulübü'ne destek olarak, hep birlikte Türk sporuna değer katacağımıza inanıyoruz."

EN ÇOK OKUNANLAR