USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Ekonomi Haberleri

25 Aralık 2021 03:46

Oya Yalıman: Global 100 endeksine girmeyi başaran bütün şirketlerimiz onur ve gurur kaynağıdır

Platin Global 100 Ödülleri, Turkcell ana sponsorluğunda, Ziraat Bankası'nın destekleriyle sahiplerini buldu. Platin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oya Yalıman "Bu ülkenin zenginliklerini dünyaya ulaştırmak adına kim bir adım atarsa yanında durmak, bizim vizyon ve misyonumuzun bir gereğidir. Bugün endekse girmeyi başaran bütün şirketlerimiz bizim için onur ve gurur kaynağıdır" dedi.

Oya Yalıman: Global 100 endeksine girmeyi başaran bütün şirketlerimiz onur ve gurur kaynağıdır

'Türkiye'nin En Dinamik Aylık Ekonomi ve İş Dünyası Dergisi' mottosuyla 23 yılı başarıyla geride bırakan Platin, Bağımsız Pazar Araştırma Şirketi Ipsos işbirliği ile birlikte yürütülen araştırma sonuçlarına göre Türkiye'nin Global 100 endeksinde ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil eden şirketleri bu yıl 'Eğitim' teması ile görkemli bir törenle açıklandı.

"RAKİPLERİ İLE MÜCADELE EDECEĞİ HER ALANDA ŞİRKETLERİMİZİN YANINDA OLMAYA KARARLIYIZ"

Platin Global 100 Ödül Töreni'nde konuşan Oya Yalıman "Türkiye'nin En Dinamik Aylık İş Dünyası ve Ekonomi Dergisi Platin olarak, odak noktamızı uluslararası ticaret arenasına çevirdik ve yalnız Türkiye'ye değil dünya ekonomisine de katkı sağlayan şirketlerimizi belirledik. 100 şirketimizi belirlerken Bağımsız Pazar Araştırma Şirketi Ipsos ile önemli bir iş birliğine imza attık.

Global dünyada faaliyet göstermeye cesaret etmiş her şirket bir ticari müessese olduğu kadar, aynı zamanda bizim için milli bir zenginlik ve milli bir duruştur demiştik. Bu duruşun dik ve kendinden emin olması adına Platin Dergisi olarak her türlü desteği vermeye ve rakipleri ile mücadele edeceği her alanda şirketlerimizin yanında olmaya kararlıyız" dedi.

"ENDEKSE GİRMEYİ BAŞARAN BÜTÜN ŞİRKETLERİMİZ BİZİM İÇİN ONUR VE GURUR KAYNAĞIDIR"

Bu ülkenin zenginliklerini dünyaya ulaştırmak adına kim bir adım atarsa yanında durmanın Platin olarak vizyon ve misyonunun bir gereği olduğunu ifade eden Platin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oya Yalıman "Bugün endekse girmeyi başaran bütün şirketlerimiz bizim için onur ve gurur kaynağıdır.

Platin Global 100 Endeksi ile amacımız Türkiye'nin ihracat ve yurtdışı tanıtım şampiyonlarına hak ettiği değeri vermek, uygulamalarının ve üstün başarılarının örnek olmasını sağlamak ve markalarımızın gelişimini desteklemektir" dedi.

"2022 VE SONRASINDA YILDIZI PARLAYACAK KURUMSAL EĞİTİMLERİN GELECEĞİNE DE IŞIK TUTACAK"

Son dönemde pandeminin etkisiyle de giderek hızlanan şirket içi eğitimlerin, işletmelerin verimliğini de artırdığını anlatan Oya Yalıman "Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz ödüllerimizin 2021 teması da bu noktadan hareketle ekip ruhunu ve çevikliği merkeze alan şirketlerin odaklandığı kurum içi eğitimler olarak belirlendi.

Sürdürülebilir kurum içi eğitim stratejileri geliştiren 10 şirketimizin ödüllendirileceği bu gece, inanıyoruz ki 2022 ve sonrasında yıldızı parlayacak kurumsal eğitimlerin geleceğine de ışık tutacak" dedi.

Yalıman son olarak "TürkMedya Grubu ve Platin Dergisi ekibi adına bizlerle olduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyor, endekse dahil olan ve eğitim temasıyla ödüllerini alacak şirketlerimizi kutluyor, saygılarımı sunuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

İŞTE 'EĞİTİM' ALANINDA ÖDÜL ALAN ŞİRKETLER

Beyaz Eşya ve Elektrikli Aletler Sektörü Eğitim Ödülü : Vestel

Enerji ve Petrol Sektörü Eğitim Ödülü: Enerjisa

Gıda Sektörü Eğitim Ödülü: Eti

İnşaat Sektörü Eğitim Ödülü: RC Rönesans İnşaat

Kimya ve Plastik Sektörü Eğitim Ödülü: Toros Tarım

Metal Sektörü Eğitim Ödülü: Çolakoğlu Metalurji

Otomotiv Sektörü Eğitim Ödülü: Hyundai Assan

Sağlık Sektörü Eğitim Ödülü: Acıbadem Sağlık Grubu

Tekstil Sektörü Eğitim Ödülü: SANKO Tekstil

Savunma Sektörü Eğitim Ödülü: Türk Havacılık ve Uzay Sanayi

Turkcell Özel Ödülü: Şişecam

Platin Özel Ödülü: Konya Şeker

EN ÇOK OKUNANLAR