USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Ekonomi Haberleri

12 Ekim 2022 15:46

Formlaser, iş süreçlerinde caniasERP'yi tercih etti

Saç levha işleme ve lazer kesim hizmeti veren Formlaser, iş süreçlerini caniasERP ile yönetecek. Şirket, IAS ile gerçekleştirdiği iş birliğini genel merkezinde düzenlenen kick off toplantısı ile duyurdu.

Formlaser, iş süreçlerinde caniasERP'yi tercih etti

İş süreçlerini IAS'nin canias4.0 teknolojileri çatısı altında sunduğu kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP ile yöneteceğini duyuran olan FormLaser, istikrarlı büyümesi ile sektörünün önemli firmalarından biri konumunda. 2005 yılından bu yana yaklaşık 600 müşterisi ve 1800 müşterilik geniş portföyü ile faaliyet gösteren şirket, saç levha işleme, lazer kesim alanında hizmet veriyor. FormLaser merkez ofisinde IAS Satış Yöneticisi Fatih Yazıcı ve Form Laser Fabrika Müdürü Kağan Bozkaya önderliğinde gerçekleşen kick off toplantısı ile iki firma iş birliklerini duyurdu. Toplantıda dijital dönüşüm süreçleri hakkında konuşan Kağan Bozkaya, "2005 yılından bu yana makine parkımızı genişleterek Türkiye'nin sayılı firmaları arasına girmiş bulunuyoruz. Firmamız büyürken ihtiyaçlarımız da değişmeye başladı. Daha önce bir yazılım kullanmıyorduk, kullandığımız ofis programları vardı ve etkiliydi ancak izlenebilirlik konusunda ciddi problemler yaşadık. Bu tarz sorunlar yaşamaktansa bir ERP yatırımı yapıp daha sistematik, ölçülebilir, maliyetlerimizi net görebileceğimiz bir yapı kurgulamaya karar verdik" dedi.

"ESNEK, KONFİGÜRATÖR VE ULAŞILABİLİR OLMASI ÖNE ÇIKARIYOR"

caniasERP'de karar kılmaları konusunda şunları ekleyen Bozkaya: "Piyasadaki çeşitli ERP ve MRP uygulamalarını inceledik. Açık kaynak kodlu bir yazılım istiyorduk. canias4.0 teknolojilerinin bu şekilde sunulduğunu biliyoruz. Yaklaşık dokuz yıl caniasERP kullandım, birçok sürecinde bulundum, bölüm bazlı uygulamaların tamamının altyapısında neler olması gerektiğini de biliyorum. Bu nedenle IAS ile anlaşma konusunda en başından beri kararlıydım. Ancak tabii ki farklı firmaları da inceledik. Yaptığımız karşılaştırmalar sonucunda caniasERP daha konfigüratör daha esnek daha ulaşılabilir bir yazılım olarak öne çıktı. Tüm ekibimiz aynı kanıdaydı. Projenin kısa sürede başarı ile canlı kullanıma alınacağını düşünüyoruz" açıklamasını yapıyor.

Firmalarının büyürken gelişen ihtiyaçlarına uzun soluklu çözüm arayışlarını caniasERP ile tamamladıklarını duyuran Formlaser Fabrika Müdürü Kağan Bozkaya, "caniasERP ile sistematik, ölçülebilir, maliyetlerimizi net görebileceğimiz bir yapı kurgulayacağız" diyor.

EN ÇOK OKUNANLAR