USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Digital Trend

11 Temmuz 2018 16:53

Verint ve Asseco SEE'den Stratejik İş Birliği

Asseco Grup bünyesinde faaliyet gösteren Asseco South Eastern Europe (ASEE), müşteri etkileşimi ve siber güvenlik teknolojileri konusunda önde gelen Verint ile stratejik iş birliğine imza attığını duyurdu.

Verint ve Asseco SEE'den Stratejik İş Birliği

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan ASEE Ülke Lideri Hatice Ayas, “Müşteri etkileşimi ve ses teknolojileri konusunda 25 yıllık deneyimimiz ile gelişmeleri takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik uçtan uca çözümler sunuyoruz. Müşteri deneyimi konusunda Verint’in yenilikçi çözümleri ile ürün yelpazemizi genişlettik.

Bu iş birliğinin iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  Türkiye pazarında 15 yıldır var olduklarını belirten Verint Ülke Müdürü Barış Özdemir,  “Asseco SEE,  özellikle finans ve kamu sektörlerinde birçok başarılı projeler yapan deneyimli, yenilikçi ve bir o kadar da köklü bir şirket. Verint’in geniş ürün yelpazesiyle birlikte, iş ortaklarına analitik, yapay zeka, iş gücü optimizasyonu, robotik otomasyon, oyunlaştırma vb. alanlarda eşsiz çözümler sunabileceklerini görmek beni çok mutlu ediyor. Ayrıca genç ve dinamik ekiplerindeki heyecanı görünce etkilenmemek de elde değil. Beraber çok iyi projelere imza atacağımıza inanıyorum’’ dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR