USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Digital Trend

08 Şubat 2018 16:57

‘Hepsi bir arada’ ağ ürünleri dönemi başladı

Kısa bir süre öncesine kadar farklı gereksinimler için farklı ağ ürünleri kullanmak zorundaydık. Oysa artık ağ ürünlerinde de birden fazla özelliği bir arada sunan çözümler oluşmaya başladı.

‘Hepsi bir arada’ ağ ürünleri dönemi başladı

İlk önce yönlendirici özellikli modemler hayatımıza girdi. Artık erişim noktası özelliği olan menzil genişleticiler; hem menzil genişleten hem de erişim noktası özelliği olan yönlendiriciler; Wi-Fi menzilini genişletirken üzerindeki akıllı priz ile kendine bağlanan cihazları akıllı hale getiren ürünler, kısacası bir evin ya da küçük ofisin ağ ihtiyacını tek bir kutuda toplayan ‘hepsi bir arada’ ağ çözümleri dönemi başladı.

Çok geniş ürün yelpazesine sahip olan TP-Link, ‘hepsi bir arada’ ağ ürünlerinde de öncü konumda. TP-Link’in satışta olan hemen hemen her menzil genişletici modelinde artık erişim noktası özelliği de yer alıyor. Bu sayede tek bir cihazla iki ihtiyaca çözüm sağlanıyor. Aynı şekilde bazı TP-Link yönlendirici modellerinde birden çok mod (erişim noktası, menzil genişletici vb) bulunuyor. Kullanıcılar gereksinimine göre ürünün ilgili modunu devreye alabiliyor. 

EN ÇOK OKUNANLAR