USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dergi

18 Kasım 2020 11:29

Hilmi Türkmen: Ekiplerimiz her alanda aralıksız fedakarca çalıştılar

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen "Üsküdar Belediyesi olarak sadece pandemi sürecinde değil her dönem vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz. Pandemi döneminde hizmetlerimizin yoğunluğu hayli arttı tabi ki. Belli alanlarda oluşan bu yoğunluğa rağmen hizmetleri aksatmadan doğru zamanda ve doğru şekilde Üsküdarlılarla buluşturmak için çaba sarf ettik" dedi

Hilmi Türkmen: Ekiplerimiz her alanda aralıksız fedakarca çalıştılar

Umut Çelik / [email protected]

Başkan Türkmen "Üsküdar Belediyesi olarak sadece pandemi sürecinde değil her dönem vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz. Pandemi döneminde hizmetlerimizin yoğunluğu hayli arttı tabi ki. Belli alanlarda oluşan bu yoğunluğa rağmen hizmetleri aksatmadan doğru zamanda ve doğru şekilde Üsküdarlılarla buluşturmak için çaba sarf ettik. Dezenfekte işlemlerinden tutun da evlerinde kalmak zorunda olan yaşlılarımıza ve kimsesizlere sıcak yemek ulaştırmaya kadar belediye ekiplerimiz her alanda aralıksız fedakarca çalıştılar. Halen de belli bölümlerde bu hizmetlerimiz devam ediyor.

Pandemi süreci malum devam ediyor. Üsküdar Belediyesi olarak bizim pandemiyle alakalı diğer hizmetlerimiz de sürüyor. Maske, mesafe, hijyen denetimi, okular ve camiler başta olmak üzere dezenfekte çalışmaları,  yaşlı ve kimsesizlere sıcak yemek dağıtımı, ayni ve nakdi yardımlar, yaşlılarımıza alışveriş desteği bunları peyderpey yine yapıyoruz. Üsküdar’daki tüm evlere maske ve hijyen paketi dağıttık yine dağıtıyoruz. Sahil Denetimleri, İşyeri, pazaryeri, alışveriş merkezleri, kafe ve restoran denetimleri aralıksız sürüyor. Pandeminin bundan sonraki sürecinde de yine denetimler, hizmetler, yardımlar aynı hızla devam edecek. Burada amacımız sosyal belediyeciliğin vatandaşlarımız tarafından en iyi şekilde hissedilmesini sağlamaktır. Üsküdar Belediyesi olarak her halkımızın belediyemiz ve devletimizin imkanlarından en iyi şekilde yararlanabilmesi amacıyla, Üsküdar Kaymakamlığı ve diğer kurumlarımızla da eş güdümlü çalışmaya devam edeceğiz" diyor.

Üsküdar Belediyesi bu süreçte neler yaptı?

42 bin aileye nakit desteği sağlandı, 200 bin haneye ve işyerine toplam 2 milyon maske kapı kapı dolaşarak dağıtıldı. Vefa Ekibi ile 65 yaş ve 65 yaş üstü kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara düzenli olarak alışveriş desteği sağlandı. Kronik hastalar ve kimsesiz yaşlılar için yemek dağıtımı sağlandı.

Ünlü sanatçılar evlere konuk oldu

"Evde Kal" konserleri ile Üsküdar Belediyesi sosyal medya hesaplarından Yaşar, Bekir Ünlüataer, Göksel Baktagir, Yaprak Sayar, Sedat Anar gibi sevilen sanatçılar Üsküdarlıların evine konuk oldu.

EN ÇOK OKUNANLAR