USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Bankacılık Haberleri

05 Şubat 2021 11:25

QNB Finansportföy, 20. yılını 'Geleceğe Yatırım' sloganı ile kutluyor

2020 yılında 20. senesini kutlayan QNB Finansportföy, inovatif ve farklı yatırım araçlarını yatırımcılarla tanıştırmasının yanında, 'geleceğe yatırım' sloganıyla geleceğin dünyasına yönelik teknolojiye özel hazırladığı fonlarla da yatırımcılarının yanında oluyor. QNB Finansportföy ayrıca 'Minik Eller Büyük Hayaller' kapsamında çocuklara da destek veriyor

QNB Finansportföy, 20. yılını 'Geleceğe Yatırım' sloganı ile kutluyor

Mustafa Gündoğdu / [email protected]

Türkiye’ye özellikle uzun vadeli yatırım portföylerinde birçok ilki kazandıran QNB Finansportföy, 2020 yılında 20’nci yılını kutladı. Borsa Yatırım Fonu’nu Türkiye ile tanıştıran ve inovasyon ile farklı yatırım araçlarını sektöre kazandıran QNB Finansportföy, önümüzdeki dönemlerde de 'Geleceğe Yatırım' felsefesi ile yine portföy yönetiminde uzun vadeli kazanç getirecek teknolojik fonlar ve yatırım araçları ile sektörde öncü olmaya  devam edecek.

“YATIRIMLARA DEĞER KATIYORUZ”

QNB Finansportföy’ün 20’nci yılı nedeniyle bir açıklama yapan QNB Finansportföy Genel Müdürü Egemen Erden, 20 yıldır müşterilerine hisse senedi, değişken faizli, kısa dönemli, özel sektöre yönelik Eurobond gibi birçok alana özel çıkardığı fonlarla hizmet verdiklerini söyledi. Bu kapsamda özellikle uzun vadeli yatırımlar ile geleceğe yönelik kazanç konusunda  özel bir strateji geliştirdiklerini belirten Erden, “QNB Finansportföy olarak 20’nci yılımızı 'Geleceğe Yatırım' sloganı ile kutluyoruz. Özellikle müşterilerimize geleceklerine yatırım yaparak kazançlı gelir elde edecekleri yatırım imkanları sunarak, yatırımlarına değer katmayı hedefliyoruz. Ancak artık değişen dünya ile birlikte yatırım fonları da değişiyor. Biz de geleceğin dünyasında öne çıkan teknolojiye özel hazırladığımız fonlar ve projeler ile yatırımcılarımıza dönüşen dünya düzeninde kazançlı getiriler sağlamaları için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

ÇOCUKLAR MERKEZDE

20’nci yılında 'Geleceğe Yatırım' sloganları çerçevesinde ana hissedarları QNB Finansbank’ın 'Geleceğe Hazırlama' stratejisi ile hayata geçirdiği, çocukları merkezine alan sosyal sorumluluk platformu 'Minik Eller Büyük Hayaller' kapsamında kendilerinin de çocuklara destek vermeye karar verdiklerini aktaran Egemen Erden, “QNB Finansportföy olarak çocukların geleceğe hazırlanmasına katkı sağlamak adına 20’nci yılımıza, sizlerin de katkıları ile eğitim için bir kütüphane ile imza atıyoruz. Bütün Çocuklar Bizim Derneği iş birliğiyle İstanbul Kağıthane’deki Cumhuriyet Ortaokulu’na kütüphane kurulumu ve kitap teminini sağlıyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

EN ÇOK OKUNANLAR