USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Bankacılık Haberleri

02 Ağustos 2021 16:52
Umut Çelik

ICBC Türkiye'ye “Üstün İş” ödülü

ICBC'nin Türkiye iştiraki ICBC Turkey, Türk bankacılık sektörüne girişinden bu yana gösterdiği performansıyla etkili bir şekilde büyüyerek gerçekleştirdiği çalışmalarla The Global Business Excellence Awards tarafından verilen “Üstün İş” kategorisinde birinci seçildi

ICBC Türkiye'ye “Üstün İş” ödülü

Bu yıl Türkiye'deki altıncı yılını kutlayan ICBC Turkey'nin faaliyete başladığı ilk günden beri stratejisi ICBC Grubu'nun geniş küresel ağından yararlanarak Çin ve Türk firmalarının ihracat işlemlerini kolaylaştıran ürün ve hizmetler sunmak şeklinde özetleniyor.

"Yerel kalkınmaya odaklanıyor"

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao, "The Global Business Excellence Awards, dünyanın en prestijli ödüllerinden biri. Faaliyetlerimizin yanı sıra iş yönetimimizdeki başarılardan dolayı bu ödülü almış olmak bizim için çok değerli. Türkiye'deki ilk Çin bankası olan ICBC Turkey olarak bankacılık sektöründe önemli projeler üstlendik. Yerel kalkınmaya odaklanarak, komşu bölgelere açılmanın yanında Avrupa ile Asya'yı birbirine bağlama konuları çerçevesinde çalışmalarımızı hedefledik ve gerçekleştirdik. Altı yıldır Türkiye'de ticari bankacılık, bireysel ve yatırım bankacılığını içeren iş modeliyle finansal operasyonlarımızı başarılı bir şekilde yürütüyoruz" diyor. The Global Business Excellence Awards Jüri Başkanı Ian Hughes ise "Türk bankacılık pazarına girdiği günden beri ICBC Turkey, olağanüstü bir büyüme gösterdi ve hizmetlerini genişletti. ICBC Turkey'nin, Türkiye bankacılık piyasasına yeni bir soluk getirdi. Çin ile Türkiye arasındaki güçlü ticari ilişkilerin temellerini attı" diyor.

EN ÇOK OKUNANLAR