USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dijital Dönüşüm

25 Mart 2024 13:40

"İşletmelerin dijital alandaki varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı oluyoruz"

Ozan Elektronik Para Kurucusu Dr. Ozan Özerk, "Biz, teknolojinin gücünü arkamıza alarak, işletmelerin dijital alandaki varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı oluyor ve onları bu dönüşüm sürecinde yalnız bırakmıyoruz" diyor.

"İşletmelerin dijital alandaki varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı oluyoruz"

Ozan Elektronik Para, farklı sektörlere özel olarak tasarladığı ödeme sistemleri ile işletmelerin ve girişimlerin yanında yer alıyor. Eğitim kurumları için ERP entegrasyonu sunan okul tahsilat sistemi, otomatik ödeme imkanıyla hem okulların hem de velilerin hayatını kolaylaştırıyor. Gıda toptancılarına uygun komisyon oranları ile Fiziki ve Sanal POS çözümleri sunarak nakit akışını düzenleyen Ozan, tahsilatları süreçlerini hızlandırarak işletmelere maliyet avantajı sağlıyor.

Ozan Elektronik Para, akaryakıt istasyonlarına özel olarak geliştirdiği ödeme çözümleriyle de sektöre özel avantajlar sunuyor. Ozan POS, yeni nesil, şık ve kompakt tasarımıyla ek maliyet, verimsizlik bedeli veya bakım ücreti olmadan, geçmiş işlemlere ulaşıp ek nüsha basabilme özelliği sunarak akaryakıt sektöründe müşteri memnuniyetini artırıyor. Ertesi günden itibaren 20 güne kadar vade imkanı sunan POS ürünleri, ödemelerin uygun oranlarla alınmasını sağlarken, QR veya PIN doğrulamasıyla güvenli ödeme alma özellikleriyle de dikkat çekiyor. Ayrıca, Ozan'ın FijiPOS çözümü, işletmelere tüm Fiziki ve Sanal POS operasyonlarını tek bir panel üzerinden yönetme imkanı sunarak, farklı bankaların POS'larını ayrı ayrı yönetme zorluğunu ortadan kaldırıyor, mutabakat ve raporlama işlemlerini kolaylaştırıyor.

Turizm ve otelcilik sektörü için Ozan'ın sunduğu online ve döviz ile tahsilat çözümleri, geniş müşteri kitlesine hizmet veren işletmeler için büyük bir kolaylık sağlıyor. Bu çözümler sayesinde, seyahat acenteleri ve oteller, uluslararası müşterilerden sorunsuz bir şekilde ödeme alabiliyor, döviz kuru dalgalanmalarından etkilenmeden işlemlerini yönetebiliyor. Özellikle turizm sektöründe, müşteri deneyiminin önemli bir parçası olan ödeme süreçlerinin bu derece kolaylaştırılması, işletmelere önemli bir rekabet avantajı sağlıyor. Ozan'ın bu özel çözümleri, sektörün daha dinamik ve esnek bir yapıya kavuşmasına katkıda bulunurken, işletmelerin zaman ve kaynaklarını daha verimli kullanmalarını sağlıyor. Böylece Ozan, çeşitli sektörlerdeki işletmelere ve girişimlere, finansal işlemlerinde yenilikçi ve etkili çözümler sunarak, onların büyüme ve gelişim yolculuklarında güçlü bir destekçi oluyor.

Dr. Ozan Özerk: Özelleştirilmiş Çözümler Sunuyoruz

Ozan Elektronik Para Kurucusu Dr. Ozan Özerk, "Ozan Elektronik Para olarak hedefimiz, tüm müşterilerimizin benzersiz ihtiyaçlarını anlayarak, onlara özel çözümler sunmak üzerine kurulu. Bu yaklaşımımızla, farklı sektörlerden işletmelerin ödeme ve tahsilat süreçlerini sadeleştiriyor, daha verimli ve etkili finansal işlemler gerçekleştirmelerine olanak sağlıyoruz. Biz, teknolojinin gücünü arkamıza alarak, işletmelerin dijital alandaki varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı oluyor ve onları bu dönüşüm sürecinde yalnız bırakmıyoruz. Ozan'ın temelinde, müşterilerimizin karşılaşabileceği zorlukları öngörerek, bu zorluklara yenilikçi çözümler geliştirme arzusu yatıyor. Sektöre özel çözümlerden esnek ödeme opsiyonlarına, rekabetçi komisyon oranlarından kullanıcı dostu platformlarımıza kadar, her bir özelliğimiz işletmelerin günlük operasyonlarında karşılaştıkları engelleri aşmalarına yardımcı olmak için tasarlandı. İşletmelerin finansal dönüşüm yolculuklarında yanlarında olmak, onlara bu süreçte rehberlik etmek işimizi daha da özel kılıyor" açıklamasında bulundu.

Ömer Suner: Tahsilat Süreçlerini Kolaylaştırıyoruz

Ozan Elektronik Para CEO'su Ömer Suner, "Küçük bir girişimden büyük bir kuruluşa kadar her ölçekteki işletme için, finansal işlemlerde basit, güvenli ve verimli bir şekilde yönetmenize olanak tanıyan kapsamlı çözümler sunuyoruz. Kullanıcıların karşılaşabileceği her türlü senaryoya uygun çözümler sunarak, onların her zaman bir adım önde olmalarını sağlıyoruz. Sektör ne olursa olsun, işletmelerin tahsilat süreçlerini kolaylaştırmak, maliyetlerini düşürmek ve iş akışlarını optimize etmek için çalışıyoruz. Ayrıca, yenilikçi teknolojilerimiz ve sürekli destek hizmetlerimizle, işletmelerin finansal dönüşüm yolculuklarında güçlü ve güvenilir bir iş ortağı olmayı hedefliyoruz" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR