USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yatırım

26 Eylül 2018 11:51

Multinet Up’tan dijital ofis gider yönetimine yatırım

Fransız Up Group ve Multinet Up, kargodan akaryakıta, yemek kartından ulaşıma kadar tüm ofis giderlerinin yönetimini tek platformda sunan OfisPaneli’ne yatırım yaptı.

Multinet Up’tan dijital ofis gider yönetimine yatırım

Multinet Up, işletmelere sunulan hizmet ve çözümleri uygun fiyatlarla erişilebilir kılan gider yönetimi platformu OfisPaneli’ne yatırım yaptı. Bu yatırım ile çalışan çözümlerinin ötesinde tüm şirket maliyetlerinin tek bir çatı altında yönetilmesini hedefleyen Multinet Up sektöre yön vermeye devam ediyor.

Ofis ve çalışanlara yönelik hizmetleri bir arada sunan OfisPaneli, kargodan akaryakıta, yemek kartından ulaşıma, damaca sudan kırtasiyeye kadar tüm çözümleri işletmelere online bir platformda avantajlı fiyatlarla sunuyor. Bu sayede, küçük ve orta ölçekli işletmeler, büyük şirketler ölçeğinde satın alma gücüne sahip oluyor. OfisPaneli halihazırda Vodafone, Türk Eczacılar Birliği ve Alibaba tarafından kullanılıyor ve sunduğu özelleştirilmiş çözüm paketleri ile müşteri portföyüne yeni şirketler eklemeye devam ediyor.

OfisPaneli’nin teknik entegrasyonları sayesinde Multinet Up müşterileri, faydalandıkları tüm ürün ve hizmetlerden sağladıkları avantajları tek platform üzerinden takip ederek yönetebilecek. Tedarikçi firmaların sözleşme ve formlarını online olarak doldurabildiği platformda, iş süreçleri ofisten ayrılmadan tamamlanabilecek.  Ayrıca, bu yatırım sayesinde OfisPaneli’nin hizmet ve çözümleri Up Group üzerinden yurtdışına da açılacak.

"Geniş kullanım ağı ile Multinet Up yatırımlarına hız kesmeden devam edecek"

Türkiye’nin 81 ilinde, 21 bin kurumsal müşterisi, 2 milyondan fazla kart kullanıcısı ve 40 bin üye iş işyeri ağı bulunan Multinet Up, iş ortaklarının yemek giderlerinden akaryakıta, araç kiralamadan toplu satın almaya, uçak biletinden kargo ihtiyacına kadar tüm gereksinimleri için çözümler sunuyor.

OfisPaneli yatırımı ile ilgili değerlendirmede bulunan Multinet Up Genel Müdürü Demirhan Şener, “Multinet Up olarak geliştirdiğimiz teknolojiyi, geniş ekosistemimiz dahilindeki paydaşlarımıza 360 derece avantajlı ve hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak ve iş süreçlerini kolaylaştırmak üzere kullanıyor ve ihraç ediyoruz. Yılın başında sektörümüzde bir ilki gerçekleştirerek Gürsoy Grup ile hayata geçirdiğimiz Türkiye’nin en eğlenceli ve fırsatlarla dolu yaşam kulübü YES Club projesine ek olarak tüm kart işlemleri ve Multinet Up ürünlerini tek platformdan erişilebilir kılacak olan OfisPaneli’ne yatırım yaptık. Önümüzdeki dönemde OfisPaneli’nin global ölçekte de ses getireceğine inanıyoruz ve Türkiye’deki başarılarına yenilerini ekleyeceğini öngörüyoruz. Müşterilerimizin ve paydaşlarımızın tüm gereksinimlerine cevap verebilmek ve gider yönetimlerinde destek sunmak adına OfisPaneli yatırım atağımıza yenilerini ekleyerek yıl bitmeden pek çok yeni projeyi hayata geçireceğimizin müjdesini vermek istiyorum” dedi.

Up Group Bölge Başkanı ve ininal Yönetim Kurulu Başkanı Julien Anglade konu ile ilgili, “Up Group olarak, Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz bu yatırım globalde bizim için bir pilot uygulama durumunda. Burada başarıyla gerçekleştireceğimiz bu sistemi globalde var olduğumuz 19 ülkede de hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Türkiye operasyonlarımız bizim için büyük önem taşıyor ve Türkiye’nin ekonomisine ve gücüne güvenimiz tam. Bu inançla, Multinet Up özelinde Türkiye yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR