USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

27 Ocak 2021 13:15

Vivense, pandemide yatırıma devam etti

Mobilya ve dekorasyon sektörünün kıymetli firmalarını tek çatı altında toplayan Home City, Vivense markasını da bünyesinde ağırlayarak sektördeki hedefleri adına önemli bir adım attı.

Vivense, pandemide yatırıma devam etti

Vivense, göz alıcı mimarisi ile başta mobilya ve ev dekorasyonu olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek çatı altında misafirlerine sunan ve bünyesinde çok sayıda öncü mobilya markasını barındıran Home City Alışveriş Merkezi’nde 67. Showroomunu açtı.

Bu yeni girişimi değerlendiren Vivense Mobilya Perakende Müdürü Aslı Kuban; “Vivense olarak, 67. showroomumuzu geçtiğimiz hafta Home City'de açtık. Ev ve yaşam alanında ilham verici, yenilikçi ve profesyonel bir marka olarak müşterilerimize, vivense.com e-ticaret platformu ve 27 şehirdeki showroomlarımızda geniş iç mimar ekibiyle hizmet veriyor. Seçilmiş ürünleri ve iç mimarlık hizmeti ile güzel evler yaratmak için eşsiz bir deneyim sunuyor. Bu hizmetlerin sunumu için dahil olduğumuz Home City ile karşılıklı değer alışverişinde bulunacağımıza inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

Vivense’nin, Home City’de yer almasını değerlendiren Home City Kiralama Müdürü Selcan Kırık ise konu ile alakalı şu ifadelerde bulundu: “Başta mobilya olmak üzere bir evin ihtiyacı olabilecek birçok şeyi tek merkezde sunan Home City AVM'nin değerli markaları arasına Vivense'nin de katılmış olmasından mutluluk duyuyoruz.

Çatısı altında Türkiye’nin önde gelen mobilya ve dekorasyon markalarını bir araya getiren Home City, pandemi koşullarına uygun sakin ve kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşatmak misafirlerini bekliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR