USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

03 Temmuz 2017 16:51

“Fibabanka’yı dijital bankacılıkla eş anlama getireceğiz”

Kurulduğu günden bugüne yılda ortalama yüzde 40’lar seviyesinde büyüyen Fibabanka, önümüzdeki üç yıl içinde orta ölçekli banka konumuna gelmek için kolları sıvadı. Banka bunun yanında, şubeleşmeye özellikle Anadolu’da devam ederken, orta vadede tam anlamıyla ‘dijital bir banka’ olmaya hazırlanıyor

 “Fibabanka’yı dijital bankacılıkla eş anlama getireceğiz”

Mustafa Gündoğdu / [email protected]

 

Son dönemde şubeleşmenin yanında tarım bankacılığı alanında önemli yatırımlar gerçekleştiren Fibabanka, yapılanmasını ve gelişmesini dijital bankacılık üzerine kurmaya hazırlanıyor. Orta vadede Fibabanka’yı tam anlamıyla dijital bir platform olarak konumlamayı amaçladıklarını ifade eden Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ömer Mert, fiziki şubeleşmeyi ise makul seviyelere kadar devam ettireceklerini belirtiyor.
 
Kuruldukları günden bugüne yıllık ortalama yüzde 40’lık bir büyümeyle yollarına devam ettiklerini ifade eden Mert, “Önümüzdeki iki yıl boyunca da yine aynı seviyelerde büyüme hedefimiz var. Bu paralelde orta ölçekli banka konumuna da üç yıl içinde geçmeyi öngörüyoruz” derken, şu anda da Fibabanka’yı ölçek anlamında kendi tabiriyle ‘arafta’ olarak tanımlıyor. Mert, diğer sorularımızı Platin Dergisi Temmuz ayı sayısında siz okuyucularımız için yanıtladı.

 

Keyifli Okumalar...

EN ÇOK OKUNANLAR