USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektör

16 Ocak 2021 14:04

Sektörlerin profesyonelleri Ofiste Her Şey’de buluşuyor

Ofiste Her Şey, İstanbul’un ve iş hayatının merkezi Levent’te açılacak bir deneyim merkezi konsepti. Mod tasarım tarafından kurgulanan ve I-Am’in iç mekan tasarımlarıyla hayata geçecek projede amaç, çok yüksek tempoda ve stresli geçen hayatlar ile tasarımı buluşturarak ihtiyaçlara çözüm bulan bir çözüm merkezi oluşturmak

Sektörlerin profesyonelleri Ofiste Her Şey’de buluşuyor

Mustafa Gündoğdu  / [email protected]

Ofiste Her Şey’in yola çıkış amacının, markalara yılın her günü görünürlük imkanı sağlayarak, iş birlikçi markaları daha fazla görünür kılmak olduğunu söyleyen Ofiste Her Şey Marka Sahibi Ercan Sicim, hem işverenlere hem de çalışanlara birçok farklı hizmet sunacaklarını belirtiyor.

• Ofiste Her Şey’i biraz açıklar mısınız? Bu tasarım, hem işveren hem de çalışanlara neler sunacak?

İşverenlere özel sunduğumuz en önemli hizmet, markalara tek bir noktadan ulaşabilmek. Ofiste Her Şey dünyasında yer alan her markanın bir yapı içerisinde bir arada yer alması işverenleri markalar ile aynı noktada buluşturarak sektörle iletişim kurmalarını sağladığımız cafe, toplantı salonları, sunum alanları ve sosyalleşme alanlarımız bulunuyor. Çalışanlara ise kreatif alanlardan oluşan paylaşımlı ofis ve ofis alanları kullanımı sağlıyoruz. Bünyemize dahil olan bir çalışan, sektörün farklı alanlarından birçok markayı bir arada bulabiliyor. 

• Bu kadar büyük ve görünür olan bir konsepti bir araya getirme fikri nasıl oluştu?

Sektörde geçirdiğimiz uzun yıllar sonucunda bütünleşik bir deneyim sunulmadığını ve bunun sektörün bir ihtiyacı olduğu, bu alandaki eksiklik her geçen gün daha net şekilde fark edilmeye başlandı. Zamanın en değerli kavram olduğu günümüzde, markaları, çalışanları ve sektörün birbiriyle ilişki kurması gereken her birimini bir konsept bağlamında bir araya getirme fikri bizi ilk başlarda oldukça heyecanlandırdı. Mekan içindeki kurguları en doğru ve fonksiyonel şekilde planlayabilmek için oldukça zaman harcadık. 

• Standart bir showroom ile Ofiste Her Şey arasındaki farklar neler? 

Ofiste Her Şey, firmalara ve markalara her anlamda bir showroom’dan çok daha fazlasını sunuyor. Markalara yılın belirli bir dönemi değil 365 gün boyunca farklı konsept ve boyutlardaki sergileme alanlarımızda görünürlük imkanı sağlıyoruz. İçerisindeki alternatif mecralar ile markanızın ihtiyacı olduğu her şeyi bir arada bulmasına olanak sunuyoruz. Toplantı ve sunum alanlarımızda markanızın sunumlarını gerçekleştirebiliyor, paylaşımlı ofis-cafe gibi sosyalleşme alanlarımızda markanızı sektör profesyonelleriyle birebir etkileşime girerek onlara doğru şekilde tanıtabiliyorsunuz.

EN ÇOK OKUNANLAR