USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektör

17 Ağustos 2020 15:02

Kaşıbeyaz dünyaya açılıyor

Pandemi döneminde de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Kaşıbeyaz Lezzet Grubu franchise vermeye başladı. İlk etapta İstanbul Büyükçekmece’de franchising verdiklerini açıklayan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz, dünya genelinde birkaç ülkede yer alacaklarını ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Kaşıbeyaz dünyaya açılıyor

Yaşadıkları süreç boyunca 7 şubede, yaklaşık 650 kişiye istihdam sağlamaya devam ettiklerini kaydeden Murat Kaşıbeyaz “Kaliteden ödün vermeden misafirlerimize en iyi şekilde hizmet verdik. Yolumuza her zamankinden daha güçlü devam etmek için yeni girişimlerimizin hazırlıklarını tamamladık.  Ürün, hizmet ve servis kalitesini standartlaştırarak tüm şubelerinde üstün hizmet anlayışıyla misafirlerimizi Kaşıbeyaz’da ağırlamaya devam ediyoruz” dedi

TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN MARKASI

Franchising sisteminin çok iyi yönetilmesi gereken bir sistem olduğunu söyleyen Kaşıbeyaz “Standartların korunması, marka değeri yaratılması, ürün kalitesinin tüm şubelerde aynı olması, hizmet kalitesinin standartlaştırılması... Sistemimizde şubelere giden her şey merkezden temin edilir. Standart bir mimari konsepte sahibiz. İnsan kaynağı konusunda geliştirdiğimiz akademiyle nitelikli insan kaynağını hemen yaratabiliyoruz. Ciddi reklam destekleri veriyoruz ve özel lezzetler sunuyoruz. Türkiye’nin hızlı büyüyen markası olarak paydaşlarımızla her zaman samimi, güvene dayanan, sıcak iletişim kurarak yatırımcı güvenini kazanıyoruz. Dürüstlük ilkemizden ayrılmıyoruz, çözüm odaklıyız ve geri bildirimleri önemsiyor, buna göre stratejilerimize yön veriyoruz. Tüm bu hassasiyetler de bize başarıyı getiriyor” dedi

İSTANBUL’DA BAŞLADI, DÜNYAYA AÇILIYOR

Bu yıl İstanbul’da yoğun talebe kayıtsız kalamadıklarını ve Büyükçekmece’de Kıyı Projesi içinde franchise anlaşması imzaladıklarını belirten Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz “Bu anlaşmayla birlikte 2020 yılı içerisinde dünya genelinde dört yeni şube açmayı planlıyoruz. İran’da görüşmelerimiz tamamlanmak üzere, Azerbaycan’dan ciddi alıcılar ile görüşmelerimiz devam ediyor ve birkaç ülke ile daha pazarlıklarımız devam ediyor” dedi.

SATIR ARASI İLE HER KESEYE KALİTELİ LEZZET

'Satır Arası Bir Antep Molası' isimli yeni bir projeye başladıklarını anlatan Kaşıbeyaz “Burada yediğiniz kebapların köfteleri, Antep'in yöresel çorbaları ve baklavayı da ekleyerek 3'lü bir konsept yaptık. Şimdi bu marka adı altında 3 tane franchise verdik. Yakın zamanda açılacak. Değişik bir konsept yaptık. 'Satır Arası' projesi benim 5 sene önce tüm hazırlıklarını yaptığım bir projeydi. Yemek fiyat aralığı 29 TL ile 39 TL arasında olacak. Vatandaşlar günlük yemek paralarıyla bu restoranlardan gidip yemeklerini yiyebilecekler. Aynı keyfi, aynı lezzeti alacaklar." dedi.

GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ‘YOLA DEVAM’

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, devletin de desteğiyle başarılı ve bir o kadar da zorlu geçen konkordato sürecini geride bırakıp yoluna her zamankinden daha güçlü devam ediyor ve Türk restoran sektörünün milli bir değeri olarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Platinonline.com

 

EN ÇOK OKUNANLAR