USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sanat

03 Nisan 2020 17:39

AURA İstanbul etkinlikleri artık dijital ortamda

Mimarlık ve şehircilik alanında disiplinler arası araştırmaların yapıldığı tartışma ve eğitim platformu İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul, tüm etkinliklerini dijital ortama taşıyor. Mimarlık, şehircilik, sanat, teknoloji ve felsefe dallarında düzenlenen konferanslardan ilki Fabrizio Casaretto'nun katılımıyla 4 Nisan'da gerçekleşiyor.

AURA İstanbul etkinlikleri artık dijital ortamda

Mimarlık, iç mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj konularıyla ilgilenen genç katılımcılara tek yarıyıllık yoğun bir çalışma ortamı sunan İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul, sertifika programı dahilinde mimarlık, şehircilik, sanat, teknoloji, felsefe dallarında düzenlediği disiplinler arası konferans dizisi “Cumartesi Aurası” buluşmalarını dijital ortama taşıyor. 

4 Nisan'da gerçekleşecek ilk dijital konferansta “Sébah& Joaillier Merceğinden Siyah Beyaz Osmanlı” başlıklı konuşması ile Fabrizio Casaretto yer alıyor.Casaretto, fotoğrafçılığın keşfinden başlayıp Sébah&Joaillier ortaklığına odaklanarak, hem mimari hem sosyal açıdan, bazıları ender bulunan eski fotoğrafların günümüze ne kadar önemli bilgiler aktardığını anlatacak.

Zoom webinar oturum linki, katılımcılara e-posta yoluyla iletilecek. Etkinlik AURA İstanbul facebook sayfasından da canlı olarak yayınlanacak.

EN ÇOK OKUNANLAR