USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Otomotiv

21 Ekim 2020 17:43

VavaCars hızla büyümeye devam ediyor

Petrol Ofisi’nin kardeş şirketi VavaCars ile ikinci el araç sektörüne Nisan 2019’da giriş yaptı. Tek bir araç alım merkezi ile sektöre merhaba diyen VavaCars 1,5 sene gibi kısa bir sürede tüm Türkiye’de 17 araç alım merkezinin kapılarını açtı, bu sıralar ise yeni reklam filmi ile dikkatleri çekmekte.

VavaCars hızla büyümeye devam ediyor

Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapan ve kısa sürede dikkatleri üzerine çeken VavaCars’ın Pazarlama Direktörü Alper Karaer yola çıkış noktalarının "Dünyanın en güvenilir araç ticareti platformu haline gelmek" olduğunu, sunulan modern ve üstün hizmet kalitesi sayesinde kısa sürede fark edildiklerini ve sektörün en ihtiyaç duyduğu hassasiyetleri önemseyerek sahiplendiklerine dikkati çekerek basitlik, şeffaflık, modernlik, inovasyon ve birliktelik gibi vazgeçilmez değerlerle yollarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

VavaCars’ın farkı

VavaCars’ta en önem verilen konuların başında “Şeffaf Hizmet” geliyor. Müşterilerine daima açık ve dürüst bir politikayla yaklaşan marka kötü sürprizlere yer bırakmıyor. Son derece basit bir süreçten oluşan araç alımını ilk aşamadan itibaren eksiksiz takip edebilen müşteriler, bağımsız uzmanlar tarafından verilen ekspertiz hizmetinden de ücretsiz faydalanıyor. Tüm bu güven veren hizmetlerin karşılığını giderek artan bir taleple kısa bir süre içinde almaya başladıklarını belirten Alper Karaer “Eylül ayında web sitemizde 100.000 kullanıcı  arabasının ön değerlemesini aldı.

Pazarlama faaliyetleri hız kazandı

VavaCars, bu yıl beklenenin üzerinde hedefe ulaşma oranları ile yakaladığı başarıyı yeni reklam filmiyle pekiştiriyor. Aracını satmak isteyen herkes için VavaCars’ın yeni buluşma noktası olduğunu vurgulayan reklamlarda hizmetin kolaylığı ve hızı da anlatılıyor. Yeni başlayan bu reklam kampanyasıyla pazarlama faaliyetlerini büyüten VavaCars, 2021’e daha büyük hedeflerle girmeyi amaçlıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR