USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Emlak

04 Temmuz 2017 12:05

“Gündoğan’ın prestijli projelerinden biri olacak”

Evranos yapı tarafından bodrum yarımadası’nın kuzeyinde, gündoğan mevkiinde, 18 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen maısondela projesi, 14 müstakil villa, 12 bahçe dubleksi ve 6 flat daireden oluşuyor. Projede yaşam bu ay başlayacak…

“Gündoğan’ın prestijli projelerinden biri olacak”

 

Evranos Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Evranos, projenin detaylarını şu şekilde anlatıyor: “Bodrum ülkemizin en popüler turizm merkezi... Başlı başına bir markadır Bodrum... Yaz tatillerinin geçirildiği bir kasabadan dört mevsim yaşanmak istenen koskocaman bir kente dönüştü geçmişten günümüze. Yeni bir Bodrum çıktı eski Bodrum’un içinden adeta. Benim de çocukken yaz tatillerinde ara ara geldiğim bir tatil adresiydi Bodrum. Sonrasında işimin adresi oldu. Benim Bodrum’da başlayan 15 yıllık bir inşaat serüvenim var. 12 ayrı projemiz sonrasında Maisondela için Gündoğan’ı seçtik. Emniyetli, estetik ve erişilebilir diye adlandırdığımız 3E felsefemizle, müşteri beklentilerini analiz ederek planlayıp ürettiğimiz Maisondela’da 3+1, 4+1 ve 5+1’den oluşan 3 ayrı tipte toplam 32 bağımsız bölüm yer alıyor. Farklı büyüklükte ve özellikteki bu 3 tip konutun varlığı, projemize zenginlik yaratan önemli bir faktör. Bu sayede proje daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Yaz ve kış aylarında oturuma uygun, 24 saat güvenlikli ve sosyal donatıları olan Maisondela Gündoğan, bölgenin en prestijli projelerinden biri olacak.” 

 

 

“Maisondela’da 3+1, 4+1 ve 5+1’den oluşan 3 ayrı tipte toplam 32 bağımsız bölüm yer alıyor. Yaz ve kış aylarında oturuma uygun, 24 saat güvenlikli ve sosyal donatıları olan Maİsondela Gündoğan, bölgenin en prestijli projelerinden biri olacak”

 

“KONUT ALMAK ZOR BİR SÜREÇ”

Aile için kışlık ev almanın bile uzun bir düşünme süresi gerektirdiğini söyleyen Hakan Evranos, yazlık mantığıyla bir gayrimenkule yatırım yapmanın çok daha uzun ve zor bir karar süreci gerektirdiğini belirtiyor. Evranos, sözlerine şöyle devam ediyor: “Süreci kısaltacak tek şey doğru projenin varlığıdır. Dolaştığınız bir gayrimenkulde daha ilk adımınızı atığınız anda zihninizde o mekanla alakalı hayaller kuruyorsanız alım süreci kendiliğinden başlamış oluyor. İşte tam da bunu sağlamaya çalışıyoruz Maisondela’da. İlk adımınızı attığınızda size hayaller kurdursun istiyoruz. Mimari yapısı, ergonomisi, ürün ve uygulama kalitesi, peyzajı ile arzu edilen, hayali kurulan, ilk görüşte kendine bağlayacak bir projedir Maisondela…”

 

“2 AYRI PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Ulaşım sorununun olmadığını da aktaran Hakan Evranos, sözlerini şu şekilde tamamlıyor: “Son yıllarda havayolu taşımacılığında ve karayollarında yapılan yatırımlar sayesinde uzaklar yakın oldu. Özellikle turizmciler tarafından ölü sezon olarak adlandırılan kış aylarında hafta sonu tatili mantığıyla başta İstanbul olmak üzere birçok şehirden Bodrum’a yoğun bir talep olduğunu biliyoruz. Bunun yanında Bodrum’u 4 mevsim yaşamaya gelenlerle 160 bin nüfus da aşılmış oldu. Tabii ki burada da kalmayacak, yeni göçler alacak. Nüfus her geçen gün artacak. Yatırımlarımız devam edecek. Şu anda 2017 sonuna doğru başlamayı planladığımız iki ayrı projemiz üzerinde çalışıyoruz.”

EN ÇOK OKUNANLAR