USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Bankacılık Haberleri

13 Kasım 2020 16:50

Halkbank’ın Kerem Alışık’lı yeni Paraf reklam filmi yayına girdi

Halkbank’ın, reklam yüzü Kerem Alışık ile çektiği yeni Paraf filmi yayına girdi. İş dünyasına özel Paraf kartlar için çekilen filmde ünlü oyuncu bu kez esnaf, KOBİ ve finans müdürü karakterlerini canlandırıyor.

Halkbank’ın Kerem Alışık’lı yeni Paraf reklam filmi yayına girdi

Filmde Kerem Alışık’a eşlik eden genç bankacı Ömer, ünlü oyuncuyu bazen esnaf, bazen bir KOBİ olarak hayal ediyor ve onu ticarette çok başarılı olacağına ikna etmeye çalışıyor. İş dünyasına özel avantajlar sunan Yeni Paraf’ın ticari zekâsına güvenen genç bankacı, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ ve Paraf Business ile hem banka kartı ve kredi kartı özelliklerinin hem de işi kolaylaştıran sayısız güzelliğin tek kartta buluştuğunu vurguluyor.

Reklam filmiyle hem yeni girişimcileri cesaretlendirmek hem de iş dünyasına Paraf’ın hayallerine hayat vereceğini anlatmak istediklerini vurgulayan Halkbank Kurumsal İletişim Daire Başkanı Dr. Hasan Zeybek şunları ifade etti:

"Müşterilerimize Paraf’ın banka ve kredi kartını tek kartta kullanma kolaylığı sunduğunu ve bu kolaylığı sayesinde tüm ödeme işlemlerinde ekstra avantajlar sağladığını anlatmak istedik. Kerem Alışık, farklı ölçeklerde işletmelerin sahiplerini başarıyla canlandırdı. Firmalar ölçeklerine göre Paraf Esnaf, Paraf KOBİ ve Paraf Business ile eşleşti. Her hikâyede işletme sahipleri, kendi faaliyet alanlarına özel avantajlar hakkında bilgi sahibi oldu. Bu sayede reklam filmimiz, Paraf’ın ticari müşterilerimizin hayallerine hayat veren kart olduğu mesajını başarıyla taşıdı.”

Halkbank Kerem Alışık’la liderlikten vazgeçmiyor

Halkbank’ın Kerem Alışık'la reklam filmlerinin büyük beğeni toplayıp yayına girdikleri dönemlerde haftalarca liderliği koruduğunu belirten Zeybek, yeni Paraf’ın son reklam filmi için şunları söyledi:

“Önce iş dünyası dedik, Paraf’ı yeniledik. Yeni iş kurmak isteyen herkes Paraf’la işlemlerini kolayca halledebilsin istedik. Kerem Alışık, kartın bu yüksek enerjisini çok iyi yansıtan bir isim. Daha önceki kampanyalarımızın ardından yapılan araştırmalarda lider olarak öne çıkmıştık. İş dünyasına özel Paraf için çekilen filmimizde de iletişim dilimizdeki samimiyeti sürdürüyoruz. Yeni filmin de izlenme, beğeni ve hatırlanma oranları ile uzun süre zirvede kalmasını bekliyoruz.”

 

EN ÇOK OKUNANLAR