USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

17 Ekim 2018 17:43

Uluslararası Gençlik Merkezi görücüye çıktı

İBB Gençlik Meclisi’nin öneri ve girişimleri sonucunda İstanbul’da kurulması kararlaştırılan ve küresel gençlik ağını tek bir merkeze bağlayacak olan Uluslararası Gençlik Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından basına tanıtıldı. Program sırasında Uysal’a İBB ve TBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş eşlik etti.

Uluslararası Gençlik Merkezi görücüye çıktı

Recep Tayyip Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda dile getirdiği Uluslararası Gençlik Merkezi’nin inşaatını inceleyen Uysal, inşaatın yüzde 50’ye yakınının bitirildiğini, çalışmaları 2019 yılında tamamlayarak merkezi hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

İBB Gençlik Meclisi’nin 1997 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve Belediye Meclisi Kararıyla kurulduğunu hatırlatan Başkan Mevlüt Uysal, Türkiye Belediyeler Birliği bünyesinde de ülke genelinde gençlik meclisleri oluşturulduğunu belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sadece İstanbul’a değil bütün dünya gençliğine hizmet etmeye hazır olduğunu vurgulayan Uysal, gençlerin iyi yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla birçok faaliyet yürüttüklerini, İBB Gençlik Meclisi’nin bu konuda kendi taleplerini ortaya koyarak yol gösterici rol üstlendiği söyledi.

İnceleme çalışmaları ve basın toplantısı sonunda İBB ve TBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal’a gençlik çalışmalarına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

EN ÇOK OKUNANLAR