USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

16 Nisan 2021 12:10
DHA

Robbie Maddison İstanbul'da keşfe çıktı

Kendi tasarladığı özel motosikletiyle su üzerinde gidebilen dünyadaki tek isim olan Robbie Maddison, Algida Big Bold'un reklam çekimleri ve bu yaz İstanbul'da gerçekleştireceği kıtalararası performansın keşif çalışmaları için Türkiye'ye geldi.

Robbie Maddison İstanbul'da keşfe çıktı

Dondurma markası Algida'nın çıkardığı Big Bold'un yeni reklam filmi yayınlandı. Sınırlarından kurtulup harekete geçmenin, korkusuzca hayallerinin peşinden gitmenin, altı çizilecek büyük hikayelere imza atmanın önemini vurgulayan marka, reklam filminde de bu düşüncelerden ilham alarak ünlü motosiklet performans sanatçısı Robbie Maddison ile bir araya geldi. Kendi tasarladığı özel motosikletiyle, su üzerinde gidebilen dünyadaki tek isim olan Maddison, İstanbul'da Big Bold reklam filmi için nefes kesen bir performans sergiledi.

REKLAM FİLMİNİN HİKAYESİ

Klasik bir dondurma reklamı gibi başlayan filmde, keyifle dondurmalarını yiyen Wakeboard'cu iki arkadaşın bir sürat teknesi tarafından çekilmesi beklenirken işler bir anda değişiyor. 'Ya Big Ya Hiç' parolasıyla yola çıkan Robbie Maddison'ın devreye girerek vites yükseltmesiyle iki arkadaşı kendi motoruyla hem de suyun üzerinde giderken çektiği görülüyor. Tüm bunların İstanbul'da hatta Boğaz'da gerçekleştiğinin anlaşılmasıyla birlikte büyük yaşamanın ne demek olduğu her karede daha da büyüyen bir heyecanla gösteriliyor. Karadan zoom objektiflerle, havadan da performans dronelar eşliğinde çekilen reklam filminde Maddison, yaklaşık 45 dakika suyun üstünde dalgaları aşarak performansını sergiliyor.

Yönetmen koltuğunda Emre&Gözde'nin oturduğu, Medina Turgul DDB imzasını taşıyan filmin yapımcılığını ise Ptot Films üstleniyor.

EN ÇOK OKUNANLAR