USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

15 Ekim 2019 15:42

Çırağan'dan Bollywood rüzgarı

Aslı Özdemir ve Nilüfer Batur ev sahipliğindeki "Best Gift Fest Alışveriş Balosu" önceki gün Çırağan Palace Kempinski’de unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Oblavion ana sponsorluğunda ve Adnan Bostan Furniture katkılarıyla gerçekleşen alışveriş balosuna magazin ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Çırağan'dan Bollywood rüzgarı

Bollywood temasıyla gerçekleşen Best Gift Fest, ziyaretçilerini Hint dans şovları, Hint kınası dövme yapımı gibi eğlenceli aktivitelerle ağırladı. Hindistan başkonsolosu JP Singh’ın da katıldığı etkinlikte Hint kıyafetiyle gelen Petek Dinçöz ise büyük beğeni topladı. Ayrıca Esra Ömeroğlu ilk kez StylingEs markasını Best Gift Fest’te görücüye çıkararak yoğun ilgiyle karşılandı.


Best Gift Fest Alışveriş Balosu’nda Ebru Akel, Aslıhan Doğan, Emel Yıldırım, Ivana Sert, Esra Ömeroğlu, Narin Akçelik, Arzu Ermiş ve Gülay Kuriş gibi ünlü isimler stantlarında misafirlerini ağırladı. TOÇEV yararına gerçekleşen etkinlikte Kürşat Başar yeni kitabının imza gününü gerçekleştirirken Uğur Arslan makyaj trendleri, Astrolog Zeynep Turan da astroloji sohbetleri gerçekleştirdiler.

EN ÇOK OKUNANLAR