USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

25 Ekim 2018 10:35

Yalıkavak Marina 'dünyanın en iyisi' olma yolunda

Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli mega yat marinası Yalıkavak Marina, İngiliz The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından düzenlenen ve dünyanın en ünlü limanlarının yer aldığı global oylamada "Süper Yatlar için En İyi Marina" ünvanı için yarışıyor.

Yalıkavak Marina 'dünyanın en iyisi' olma yolunda

İngiliz The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından verilen 5 Altın Çapa’ya sahip ve Superyacht Marina of the Year 2018 ödüllü Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli mega yat marinası Yalıkavak Marina, bu kez dünyanın en iyi kıyı marinası olma yolunda. Deniz tutkusunu lüks resort anlayışıyla harmanlayan Yalıkavak Marina, İngiliz The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından düzenlenen ve dünyanın en ünlü limanlarının yer aldığı global oylamada "Süper Yatlar için En İyi Marina" unvanı için yarışıyor.

Huzurlu ve sakin konumunun yanı sıra konfor sağlayan ve geniş teknik servis imkanları ile 140 metreye kadar olan tüm süper ve mega yatları ağırlayan Yalıkavak Marina, 2010 yılından bu yana giyim, mücevher, takı, Türk ve dünya mutfağı sunan gurme restoranlar gibi dünyanın önde gelen 106 markasına ev sahipliği yaptı. Yalıkavak Marina ayrıca Avrupa standartlarına uygun mavi bayrak plajları ve sonsuzluk havuzlarına, yüksek sınıf lüks otellere, Y-Kidz Cross Fit eğlencelerine ve çocuklara uygun spor aktivitelerine sahip.

 

EN ÇOK OKUNANLAR