USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

11 Nisan 2019 17:34

Dünya turizminin devleri Afrika'nın Dubai'si Angola'da buluşacak

Turizmin Davos’u, World Tourism Forum, dünya turizm sektörünün en önemli temsilcilerini Afrika’da buluşturacak. Afrika’nın Dubai’si olarak gösterilen Angola'da, 23-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek zirvede Türkiye, 100’e yakın iş insanından oluşan heyetle yer alacak.

Dünya turizminin devleri Afrika'nın Dubai'si Angola'da buluşacak

Dünyanın dört bir yanından liderler, siyasi otoriteler, dünya turizmine yön veren dev şirketlerin yatırımcıları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ile önemli turizm yazarları zirvede bir araya gelecek.

3 gün sürecek zirve; Fransa eski Cumhurbaşkanı François Hollande, Almanya Şansölye Yardımcısı Sigmar Gabriel gibi çok sayıda ülkeden önemli uluslararası konuşmacıları ağırlayacak.

Neden dijital turizm?

Angola Cumhurbaşkanı João Lourenço himayelerinde, Angola’nın başkenti Luanda’da gerçekleştirilecek zirve, yeni gelişim alanlarıyla turizmde dünyanın yıldızı parlayan bölgelerinden Afrika pazarına projeksiyon tutacak. Afrika turizmi,dijital turizm, hükümetlerin seyahat turizmindeki rolü, yeni yatırımların yanı sıra, “Neden Angola’ya yatırım yapılmalı?”, “Influencer’ların seyahat turizmindeki rolü”, “Destinasyonların başarı hikâyeleri” gibi konular ele alınacak.

100’e yakın Türk iş insanı katılacak

Dünya turizm vizyonunu ülke profesyonelleri ile paylaşmak, Türkiye’nin turizm potansiyelini artırarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak, turizm sektöründeki gelişmelerin uluslararası boyutta tartışılmasını sağlamak açısından çok önemli katkılar sağlayan World Tourism Forum’un bu sene 4’üncüsü gerçekleştiriliyor. Dünyanın dört bir yanından 1200 kişilik katılımın beklendiği zirvede Türkiye, 100’e yakın iş insanından oluşan bir heyetle temsil edilecek.




 
 

EN ÇOK OKUNANLAR