USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji Haberleri

20 Ağustos 2021 11:39
AA

Vestel ve InterProbe'dan IoT güvenliği alanında iş birliği

Vestel ve InterProbe arasında da "Ülkemizde IoT ve IoT Güvenliği" kapsamında anlaşma imzalandı.

Vestel ve InterProbe'dan IoT güvenliği alanında iş birliği

Anlaşma kapsamında, IoT (nesnelerin interneti) ve IoT güvenliği kapsamında halihazırda gerçekleştiren faaliyetler ve akademik çalışmaların analizleri yapılarak nesnelerin interneti standartları ve cihazlarına yönelik ortak çalışmalar gerçekleştirilecek.

İmza töreninde konuşan Vestel Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Burak Savak, "Vestel olarak her geçen gün biraz daha connected (bağlanabilir) cihazlar yaptığımız bir dünyada bu tür teknolojileri belirli ortaklarla çalışmayı ve kendi geliştirdiğimiz sistemleri ortaklarımızla beraber daha da ileri götürmeyi çok önemsiyoruz. Bu bağlamda bu anlaşmaya da büyük önem atfediyoruz." dedi.

InterProbe&Pavotek Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alper Özbilen de Vestel'in, Türkiye'den çıkan bir dünya markası olduğunu belirterek, "Son dönemde de aslında teknolojik trendlere uygun bir şekilde bağlanabilirlik anlamında çok önemli yatırımlar yapıyor. Nesnelerin interneti temelli siber güvenlik anlamında birlikte çalışma kararı aldık. Bunun en başta ülkemize, sonra da şirketlerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNANLAR