USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji Haberleri

30 Eylül 2021 16:50
Umut Çelik

Exagate, Hollanda ile global yolculuğuna başladı

10 yılı aşkın süredir veri merkezlerine özel ortam izleme ve kontrol çözümleri sunan Exagate yurtiçi ve yurtdışında 1000'den fazla şirkete hizmet verdikten sonra şimdi rotasını EMEA bölgesine çevirdi.

Exagate, Hollanda ile global yolculuğuna başladı

Geçtiğimiz hafta Exagate Hollanda'nın açılmasıyla EMEA pazarında daha aktif bir oyuncu olarak etkinliğini arttıran şirket, yer alacağı yeni projeler ve geliştireceği teknolojilerle kısa sürede fark yaratmayı hedefliyor. Kendi Ar-Ge çalışmaları sonucu ürünlerini ve teknolojilerini geliştiren Exagate, şirketlere sağladığı değerle dikkat çekiyor.

Konu hakkında konuşan Exagate İş Geliştirme Müdürü Can Özdilek ''Hollanda Avrupa pazarında tampon bölge olarak bilinen, stratejik bir nokta; uzun zamandır çözüm ürettiğimiz yurt dışında faaliyet gösteren müşterilerimize merkez olacak bir konumda. Exagate Hollanda ile bölgede bulunan hizmetlerimizi desteklemeyi ve penetrasyonumuzu artırmayı hedefliyoruz. Avrupa'daki yeni şirketimizle Exagate ismi bundan sonra da büyümeye devam ederek birçok ülkede aktif olarak faaliyet gösterecek.'' dedi. Hollanda ile yeni veri merkezi projelerine kapısını açan Exagate bünyesine kattığı isimlerle de dikkat çekiyor. Yakın zamanda Exagate Hollanda EMEA Satış Müdürü görevini üstlenen Jeroen Termijn, veri merkezi sektöründeki 25 yıllık deneyimini Exagate'in büyük projeleriyle buluşturacak.

EN ÇOK OKUNANLAR