USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Spor

26 Ekim 2018 13:49

Efsane Klasikler İstMarina AVM’de ralli rüzgarı estirdi

Klasik Otomobil Kulübü’nün İstMarina Alışveriş Merkezi’nin ana sponsorluğunda düzenlediği Klasik Otomobiller Sergisi sona erdi. ‘Cumhuriyet Rallisi’ kapsamında Ayvalık’a gitmek üzere İstMarina AVM’den start alan klasikler Kartal sahilde görsel bir show’a imza attı.

Efsane Klasikler İstMarina AVM’de ralli rüzgarı estirdi

19 Ekim – 26 Ekim arasında Klasik Otomobil Kulübü’nün İstMarina AVM’nin ana sponsorluğunda düzenlediği, otomobil tutkunlarını bir araya getiren Klasik Otomobiller Sergisi sona erdi. Sergiden çıkan otomobiller, uluslararası klasmanda yer alan ve Dünya Klasik Araçlar Federasyonu A Grubu Etkinlik kategorisinde her sene düzenlenen ''Cumhuriyet Rallisi' kapsamında Ayvalık’a doğru yola çıkmak üzere 26 Ekim’de İstMarina AVM’den start aldı.

 

Aralarında Chevrolet, Mustang, BMW, Fiat, Porsche 356, Rolls Royce, Cabrıolet, gibi markaların klasik modellerinin yer aldığı, 1950’li ve 60’lı yıllara damgasını vuran, estetik tasarımları, taşıdıkları ruhları ve kullanıldıkları yılları anlatan tarzlarıyla pek çok kişinin tutkunu olduğu 60 klasik otomobil yola çıkmadan önce Kartal Sahil’de konvoy halinde görsel bir show’a imza attı.20’lerin efsane müzikleri ve Lindy Hop dans gösterisi eşliğinde çıkış yapan klasikler, İstanbul Ayvalık güzergahı boyunca, sadece müzelerde görülebilecek görsel zenginlik eşliğinde nostalji rüzgarı estirdi.

KLASİKLER KAZDAĞLARI’NDA YARIŞACAK

26 – 28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte ralli üyeleri 3 gün boyunca Kaz Dağları’nın eşsiz doğasında yarışacak. Sürat unsuru içermeyen, belli zamanlama kurallarına uymaya ve yön/adres bulmaya göre puan alınan yarışlara üyelerin yanı sıra aileler de katılım gösterebilecek. Yarışmanın etap birincilerine çeşitli hediyeler verilirken, sosyal medya üzerinden herkese açık olarak düzenlenecek ödüllü yarışmada ise #efsaneklasikler paylaşımında en güzel klasik otomobil fotoğrafını paylaşan bir kişi yine sürpriz bir hediyenin sahibi olacak. Cumhuriyet Bayramı’na özel kortej eşliğinde kapanışı yapılacak yarış otelde düzenlenen gala gecesinin ardından ödül töreniyle son bulacak.

EN ÇOK OKUNANLAR