USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sosyal Sorumluluk

06 Haziran 2017 12:28

Kuveyt Türk’ün desteğiyle kanserli çocuklara yeni yuva

Kuveyt Türk’ün desteğiyle kanserli çocuklara yeni yuva

 

Kurulduğu günden bu yana insana ve topluma faydalı birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Kuveyt Türk, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) en önemli projelerinden biri olan Aile Evi’ni hayata geçirmek amacıyla başlattığı kampanyaya, beşinci yılında da desteğini sürdürüyor. 

 

Kuveyt Türk, KAÇUV’un Umuda Destek Projesi kapsamında inşa edilen 2’nci Aile Evi için 23-30 Nisan tarihleri arasında tüm bireysel kredi kartlarıyla yapılan işlemlerde, işlem adedi başına, müşterileri adına 1 TL bağışta bulundu. Kuveyt Türk, toplanan 413 bin 200 TL’lik bağışı, düzenlenen bir törenle KAÇUV’a takdim etti. Projeye beş yıldır destek veren Kuveyt Türk, bugüne kadar KAÇUV Aile Evi’ne toplam 1 milyon 629 bin TL katkı sağladı.


Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, “Toplumun bilgi ve farkındalık düzeyine katkı sağlayan birçok sosyal sorumluluk projesini destekliyoruz. Bunlardan biri de KAÇUV’un Aile Evi projesi. Beş yıldır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başlattığımız kampanya boyunca müşterilerimiz adına KAÇUV Aile Evi için bağışta bulunuyoruz. Bu yıl 413 bin 200 TL gibi önemli bir rakama ulaştık. Kanserli çocuklarımıza ve ailelerine hizmet eden KAÇUV’un 2’nci Aile Evi’nin yapımındaki giderlerine katkıda bulunabildiğimiz için mutlu ve huzurluyuz. Bundan sonra da daha fazla çocuğa ve ailesine tedavi süreçlerinde destek olmayı hedefliyoruz” diyor.

EN ÇOK OKUNANLAR