USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sosyal Sorumluluk

05 Şubat 2020 14:09

DHL Global Forwarding Türkiye "2020 Yılı En İyi İşveren" sertifikası aldı

İnsan kaynakları uygulamalarında küresel bir otorite olan Top Employers Institute'un yürüttüğü sertifika programı kapsamında, "En İyi İşveren" şirketler belirlendi. Hava, deniz ve karayolu taşımacılık hizmetlerinde lider DHL Global Forwarding, Türkiye'de 2020 yılı En İyi İşveren sertifikasını aldı. DHL Global Forwarding bu önemli sertifikayı hem ülke, hem bölge, hem de küresel olarak kazanan şirketlerden biri oldu.

DHL Global Forwarding Türkiye "2020 Yılı En İyi İşveren" sertifikası aldı

DHL Global Forwarding Türkiye, yetenek stratejisi, yetenek kazanımı, eğitim ve gelişim, performans yönetimi, liderlik gelişimi ve kurum kültürü gibi kilit alanlarını inceleyen program kapsamında aldığı sertifika ile en iyi uygulamaları hayata geçirme, olumlu bir çalışma ortamı yaratmaya odaklanma ve çalışanlarının kişisel ve profesyonel hayatlarını geliştirmelerini teşvik etmekteki başarısını tescil ettirmiş oldu.

DHL Global Forwarding Türkiye CEO'su Ingo-Alexander Rahn, konuyla ilgili şunları söyledi: “Çalışanlarımız ve müşterilerimiz bizim en önemli varlıklarımızdır. Çalışanlarımızın mutlu, bilgili, iyi eğitimli, yaptıkları işe bağlı ve motive olmalarını sağlamak hem müşterilerimiz için önemli faydalar yaratıyor hem de başarılı sonuçların ortaya çıkmasına imkân tanıyor.  Ekip çalışmasının, iyi iletişimin ve iyi bir çalışma ortamı sunmanın faydalarına inanan biri olarak bu önemli İşveren sertifikasını aldığımız için gurur duyuyorum. Biz çalışanlarımızı ve müşterilerimizi seviyoruz. ”

DHL Global Forwarding Türkiye'deki insan kaynakları ve çalışma ortamı uygulamalarında çalışan bağlılığı, yetenek gelişim programları ve sosyal sorumluluk ön plana çıkıyor. DHL Global Forwarding tüm çalışanlarını ilk günlerinden itibaren sertifikalı uzman forwarder'lar olarak gelişimlerini sağlamak için birçok farklı modülden oluşan Certified International Forwarder (CIF) programına dahil ediyor. Hem yöneticiler hem de genç yetenekler için çeşitli gelişim programları sunuyor. Yürütülen sosyal sorumluluk projeleriyle çalışanlarını içinde yaşadıkları topluluğun ihtiyaçlarına yönelik gönüllü faaliyetler yürütmeye teşvik ediyor.

EN ÇOK OKUNANLAR