USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

09 Ekim 2018 12:10

Yaşar Holding'ten enflasyonla mücadeleye destek

Pınar ve DYO'yu da bünyesinde bulunduran Yaşar Holding, enflasyonla topyekün mücadele sürecinde alınan ve alınacak olan her türlü tedbire yönelik çalışmalara destek vermeye devam edeceğini açıkladı

Yaşar Holding'ten enflasyonla mücadeleye destek

Yapılan açıklamada "Enflasyon öngörülebilir, istikrarlı bir ekonominin ve sürdürülebilir bir sanayinin önündeki en önemli engellerden birisidir. Enflasyonla mücadele, ancak değer zincirindeki tüm kesimlerin ortak iradesi ve kararlılığı ile başarıya ulaşabilir. Bu mücadelede, makroekonomik tedbirlerin yanı sıra özel sektör başta olmak üzere sivil inisiyatifler de dahil tüm paydaşların katılımı ve iş birliği büyük önem taşımaktadır.

Biz, 73 yıldır ülke ekonomisine ve sanayisine istihdam ve yatırımları ile önemli katkılarda bulunan Yaşar Topluluğu olarak, enflasyonla topyekün mücadele sürecinde alınan ve alınacak olan her türlü tedbirin destekçisi olduğumuzu, tüm şirketlerimiz ve markalarımızla enflasyonun düşürülmesine yönelik çalışmalara destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

Türkiye ekonomisinin sağlam makroekonomik temelleri ile bu süreci de başarıyla geçeceğine ve istikrarlı büyümeye devam edeceğine inancımız tamdır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz." denildi

Platin

EN ÇOK OKUNANLAR