USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

27 Şubat 2016 09:33

"Sattığınız ürünün videosunu çekin"

Turkcell’in sponsorluğunu üstlendiği, binlerce KOBİ ve girişimciyi teknolojiyle buluşturan Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın beşincisi Antalya’da gerçekleştirildi. MYNET İçerik ve Video Direktörü Demet Işıl Yılmaz etkinlikte, “Mobilitenin gelişmesi, bütün teknoloji firmalarına çok büyük kolaylık sağladı. Biz de kullanıcılarımıza daha hızlı ulaşmaya başladık. Mobil çok önemli; kullanıcılar istediği yerde, istediği zaman, istediği içeriğe erişebiliyor” dedi.

"Sattığınız ürünün videosunu çekin"

Antalya’da yüzlerce KOBİ ve girişimciyi bir araya getiren Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda konuşan Mynet İçerik ve Video Direktörü Demet Işıl Yılmaz, girişimci ve KOBİ’lerin videoyu e-ticaret veya ürün tanıtımlarında mutlaka kullanması gerektiğini, izleme konusunda ülkemizin gerçekten iyi olduğunu kaydetti. 

Yılmaz, “Evet, ‘Kadınların ihtiyaçları bitmez’,  ‘Kadınların çok ihtiyaçları var’, ‘Her dakika alışveriş yapıyorlar’ ama günün sonunda biz dokunarak ve o ürünü test edip almayı seviyoruz! O yüzden e-ticaretçilere önerim, o ürünleri bize öyle bir gösterin ki bizim mağazaya gitmeye ya da ona dokunmaya ihtiyacımız kalmasın, bu yüzden video çok önemli” dedi.

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR