USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

20 Ekim 2020 12:41

L'Oreal Group’ta yeni dönem başlıyor

L’Oreal Grup, yeni bir döneme giriyor. Bayrak değişimine hazırlanan L'Oreal Grup’ta CEO Jean-Paul Agon görevini, 33 yıldır L'Oreal Ailesi’nde görev yapan Nicolas Hieronimus’a devredecek. Görevi 1 Mayıs 2021 tarihinde devralacak olan Nicolas Hieronimus, L'Oreal tarihindeki 6. CEO olacak.

L'Oreal Group’ta yeni dönem başlıyor

L'Oréal Grup CEO’su Jean-Paul Agon, 9 yıldır sürdürdüğü görevini devretmeye hazırlanıyor. L'Oréal’in yeni dönem planlarına göre Agon önümüzdeki yıldan itibaren “Başkan” olarak L'Oréal bünyesinde görev yapmaya devam edecek. Grup’un yeni CEO’su ise Nicolas Hieronimus olacak.

33 yıl önce L'Oréal'e katılan ve tüm kariyerini farklı ülkeler ve bölümlerde L'Oréal Ailesi’nin önemli bir parçası olarak geçiren Nicholas Hieronimus, 2017 yılında bu yana Bölümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. Yeni atama, dünya çapında 88 bin çalışanı bulunan L'Oréal'in temel değerleri arasında yer alan devamlılık ruhunu yansıtıyor. 

Jean-Paul Agon’un da onayıyla CEO görevine getirilen Nicolas Hieronimus, uzun süren çalışmalar ve L'Oréal'in ileriye dönük hedefleri doğrultusunda en ideal aday olarak öne çıktı. Hieronimus’a önümüzdeki süreçte tecrübesiyle rehberlik edecek Jean-Paul Agon, güzelliğin geleceğini hayal eden ve L’Oréal’i, temsil ettiği temel değerlere sadık kalarak günümüz dünyasına adapte etmeyi başarabilen isim olarak tanınıyor. İki isim arasında uzun yıllara dayanan bir iş ilişkisi bulunuyor.

Nicolas Hieronimus’un, L’Oréal'in CEO'su olmak için gerekli tüm niteliklere sahip, ilham verici bir lider olduğunu söyleyen Jean-Paul Agon, “Tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine olan büyük duyarlılığı, zamanın ruhuna dair mükemmel anlayışı, tüm kanallarda, ülkelerde ve kategorilerde güzellik konusundaki pazarlama deneyimi, Grup’un markaları hakkındaki derinlemesine bilgisi ve ekipleri birleştirme ve etkileşim kurma becerisi ile Nicolas Hieronimus, L'Oréal'i yönetecek en iyi aday.” dedi. 

Grup içinde 30 yılı aşkın örnek kariyeri ve özellikle L'Oréal Lüks Divizyonu başında imza attığı büyük başarılarla adından söz ettiren Nicolas Hieronimus, dünyanın içinden geçtiği kriz döneminde şirketin operasyonel bölümlerini canlandırma açısından kilit bir rol oynadı. 

L'ORÉAL GRUP YENİ CEO VEKİLİ BARBARA LAVERNOS OLUYOR

L'Oréal Grup’ta CEO Vekili görevine Barbara Lavernos getirildi. Yeni atama, kadınlara ilham veren çalışmalar gerçekleştiren ve hayatın her alanında kadınları destekleyen L'Oréal’in sahip olduğu vizyonu da ortaya koyuyor. Şubat 2021'den itibaren Grup içerisindeki araştırma, inovasyon ve teknoloji çalışmalarını yönetecek olan Barbara Lavernos, 1 Mayıs 2021'den itibaren CEO Vekili olarak görev alacak.

Yeni CEO Vekili Barbara Lavernos, geçmişi, becerileri ve kişisel nitelikleri göz önüne alınarak seçildi. Sahip olduğu donanımla öne çıkan Lavernos, Ar-Ge ve teknolojiyi bir araya getirecek yeni çalışmalarla Grup’un geleceğe yönelik büyük buluşlarına rehberlik edecek.

EN ÇOK OKUNANLAR