USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

23 Ocak 2020 12:36

Kearney, Türkiye’de yeni adıyla büyüyecek

Uluslararası danışmanlık şirketi A.T. Kearney, 10 Ocak’tan itibaren tüm dünyada Kearney adıyla hizmet vermeye başladı. Firma, kurucusu Andrew Thomas Kearney’in ön adlarının baş harflerini kimliğinden çıkarıp Kearney olarak yoluna devam etmeyi kararlaştırdı.

Kearney, Türkiye’de yeni adıyla büyüyecek

Kearney Yönetim Kurulu Başkanı Alex Liu, yeni markanın en heyecan verici yanının, şirketin ruhunu en iyi şekilde yansıtması olduğunu belirtti. Alex Liu, “Kearney sahici, orijinal, insanların kendilerini kolay ilişkilendirebildiği bir kuruluş. Bu kimliğe uygun olarak sektör jargonunu bir kenara bırakıyoruz. Yalın şekilde konuşuyor, can kulağıyla dinliyor ve muhteşem işbirlikleri kuruyoruz. Birlikte çalışmanın ve müşterilerimizle birlikte elde ettiğimiz başarıların keyfini sürüyoruz” dedi.

Kearney Türkiye’den Sorumlu Ortağı Sean Wheeler ise yeni markanın Kearney’in 94 yıllık deneyimi ile güncel ve çağdaş kimliğini birleştirdiğini vurguladı. Sean Wheeler, “Kearney, geçmişin gücü ve geleceğin değerleriyle Türkiye’de büyümeye devam edecek” diye konuştu.

Kearney Türkiye Direktörü Onur Okutur de markanın yenilenmesinin yeni İstanbul ofisinin faaliyete geçtiği günlerde gerçekleştiğine dikkat çekerek, “Yeni markamız cana yakın ve girişimci kültürümüzü öne çıkartıyor. Strateji ve operasyon konularında Türkiye’deki müşterilerimizle yakın işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı

EN ÇOK OKUNANLAR