USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

15 Nisan 2021 10:35
Umut Çelik

Asır Bilgisayar, Aruba ile iş ortaklığını kuvvetlendiriyor

Aruba, küçük işletmelerin büyümeleri için hem günümüz hem de geleceğe dair ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayan, Aruba Instant On adında güçlü ve güvenli bir kablosuz internet çözümünü piyasaya sürdü.

Asır Bilgisayar, Aruba ile iş ortaklığını kuvvetlendiriyor

Aruba, küçük işletmelerin büyümeleri için hem günümüz hem de geleceğe dair ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayan, Aruba Instant On adında güçlü ve güvenli bir kablosuz internet çözümünü piyasaya sürdü. 2020 Yılı En Yüksek Ciro Sağlayan Türkiye İş Ortağı Asır Bilgisayar'ın Genel Müdür Yardımcısı Mesut Ayvaz, Aruba'nın küçük işletmelerin.ihtiyaç duyduğu sağlam güvenlik özellikleri ve basitleştirilmiş bir yönetimi INSTANT ON ürünü ile sağladığını belirtti.

Instant On ailesi, kalite, performans ve müşterilerinin Aruba'dan bekleyeceği şekilde olağanüstü desteğini sunacak; hem iç hem de dış mekanda çalışacak güvenli, kurulumu ve yönetimi sorunsuz işleyen yüksek hızlı kablosuz bağlantı erişim noktalarını (AP'ler) sunuyor.

ARUBA KOLAY KURULUM İLE ÖNE ÇIKIYOR

Mobil cihazların ve bulut tabanlı uygulamaların artan kullanımı ve tıpkı büyük kurumlar gibi kesintisiz bir kablosuz internet sunma ihtiyacı; küçük işletmelerin rekabetçi kalabilmeleri için networking gereksinimlerini yeniden düşünmeye mecbur bıraktı. Küçük işletmeler kısıtlı IT kaynaklarıyla, büyük teknolojik dönüşüm ve trendleri yakalama arzusuyla birlikte kullanıcıların, güvenlik ve sürekli internete bağlı kalmaya dair artan beklentileriyle boğuşuyor.

Aruba'nın sektör öncüsü 802.11ac Wave 2 teknolojisine sahip Instant On portföyü, iş gereksinimlerine göre ölçeklendirme esnekliği sunan Aruba'nın iş dünyası için geliştirdiği basit, kurulumu kolay kablosuz internet teknoloji çözümüyle birleştiriyor.

"INSTANT ON İLE KÜÇÜK İŞLETMELER NEFES ALACAK"

Asır Bilgisayar Genel Müdür Yardımcısı Mesut Ayvaz "Instant On'un portföyüne eklenen son değişiklikleri ile beraber Aruba, 'Bağlantıyı kur ve unut gitsin' yaklaşımıyla hareket eden küçük işletmelerin gereksinimlerine cevap verirken aynı zamanda, küçük işletmelerin.ihtiyaç duyduğu sağlam güvenlik özellikleri ve basitleştirilmiş bir yönetimi sunuyor" dedi.

Ayvaz sözlerini şöyle tamamladı: "Güvenli, yüksek performanslı, kurumsala yakın bir bağlanabilirliği sağlayan basit, kurulumu sorunsuz bir kablosuz çözüm arayanlar için çare, Aruba Instant On'da mevcut." Bu çözüme uzman Teknik Personeli, Profesyonel Altyapısı ve 7/24 destek hizmeti ile Asır Bilgisayar üzerinden ulaşılabileceğini belirtti.

Mesut Ayvaz, ürünler hakkında daha fazla bilgiye, Network Gezegeni internet sitelerinde yer verdiklerini hatırlattı.


Aruba Instant On, böylesine sorunların üstesinden gelmek amacıyla tüm ağ hizmetlerine getirdiği tümleşik yönetimle hem anahtarlar hem de erişim noktalarına, tek bir mimari ve tüm ağ boyunca sorunsuz kurulum, takip etme ve yönetim için inovatif bir mobil aplikasyon sunuyor.

EN ÇOK OKUNANLAR