USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

29 Kasım 2018 13:11

Anadolu Hayat Emeklilik çocuklar ve gençlere odaklandı

Anadolu Hayat Emeklilik, çocukların ve gençlerin geleceğini güvence altına alacak ürünlere odaklanıyor. Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan “Sektöre yön veren duruşumuzla çocukların ve gençlerin daha iyi bir geleceğe sahip olabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Anadolu Hayat Emeklilik çocuklar ve gençlere odaklandı

Anadolu Hayat Emeklilik, çocukların ve gençlerin geleceğini güvence altına alacak ürünleriyle dikkat çekiyor. Çocukların ve gençlerin daha iyi bir geleceğe sahip olması için geliştirdikleri ürünlerden bahseden Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan, “Hayat sigortası alanındaki deneyimimizi müşterilerimizin tüm yaşam evrelerine yansıtmaya özen gösteriyoruz. Son dönemde yapılan araştırmalar, eğitim masraflarının ebeveynler için en önemli sorunlardan biri haline geldiğini gösteriyor. Çocuklar okul çağına geldiklerinde eğitimleri için harcama yaparken diğer taraftan tasarrufta bulunabilmek gittikçe zorlaşıyor. Aile bütçesine uygun ve düzenli tasarruflarla, çocukların geleceğe güvenle bakmasına imkân sağlayacak finansal desteğe ulaşmak mümkün” dedi.

Yüksek kâr payı avantajıyla tasarrufta bulunurken, ödenen primlerin de vergi matrahından indirilebileceğine dikkat çeken Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan sözlerine şu şekilde devam etti: “Ebeveynler, Çocuğum İçin Yatırım Sigortası ile 0-15 yaş arasındaki çocukları adına tasarrufta bulunabiliyorlar. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri farklılık gösteriyor. Sigorta süresi sonunda elde edeceği toplu parayı çocuğunun eğitim masrafları için harcamayı düşünenlerin olduğu gibi, işini kurarken çocuğuna destek olmak için yatırım yapan müşterilerimizin de yanındayız. Hedeflenen yatırıma ulaşabilmek için vakit kaybetmeden tasarrufa başlamak çok önemli. Tasarruf etmeye ne kadar erken başlanırsa, düşük primlerle yüksek birikimlere ulaşmak o kadar kolaylaşıyor.”

M. Uğur Erkan ebeveynin yaşam kaybı, kritik hastalık ya da kaza sonucu tam ve kalıcı sakatlık gibi durumlarla karşılaşması halinde, çocuğunun kalan eğitim hayatını güvence altına alan Çocuğum İçin Eğitim Sigortası’nı da geçtiğimiz aylarda satışa sunduklarını ifade etti.

Erkan sözlerine Nisan 2015’te hayata geçirdiğimiz Genç Emeklilik Planı da büyük ilgi ile karşılandı diyerek devam etti. “18-25 yaş arasındaki gençlerimizin ayda sadece 125 TL katkı payı ödeyerek birikim yapabildikleri planımızda katılımcı sayımız üç yılda 110 bine ulaştı. Önümüzdeki üç yılda toplam 200 bin gence ulaşmayı hedefliyoruz. Çocuklara ve gençlere yapılan yatırımın öneminden hareketle attığımız bu adımlar, müşterilerimiz nezdinde de oldukça etkili bir şekilde karşılık buldu. Ürün portföyümüzü, her ihtiyaca karşılık verecek ürünlerle zenginleştirmeye çaba gösteriyoruz.  Sektöre yön veren duruşumuzla, çocukların ve gençlerin daha iyi bir geleceğe sahip olabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

EN ÇOK OKUNANLAR