USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

14 Ocak 2016 11:06

75 bin kişiyi enerji tasarrufuyla tanıştırdı

Enerji verimliliği projeleriyle öne çıkan Şekerbank, 2009 yılından bu yana 75 bin kişiyi enerji tasarrufuyla tanıştırdı. Ekokredi’yle 651 milyonluk finansman desteği sağlandı.

75 bin kişiyi enerji tasarrufuyla tanıştırdı

Enerji verimliliği yatırımlarının finansmanı konusunda Türkiye’de bir ilk olan EKOkredi ürünü ile bireysel, KOBİ, esnaf ve çiftçiye bugüne kadar yaklaşık 651 milyon TL finansman desteği sağlayan Şekerbank, 75 bin kişiyi de enerji tasarrufuyla tanıştırdı. Şekerbank’ın, dünya gündeminin ön sıralarında yer alan enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda yürüttüğü ulusal ve uluslararası iş birlikleri ile bu yöndeki çalışmalarını 2009 yılında EKOkredi ürününde somutlaştırdıklarını belirten Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "EKOkredi ile bireylerin yanı sıra çiftçi, esnaf ve işletmelerin enerji verimliliği yatırımlarını uygun koşullarda finanse ediyoruz" dedi.

651 MiLYON TL DESTEK 

EKOkredi ile 2009 yılından bu yana 651 milyon TL’nin üzerinde finansman desteği sağladıklarını ve 75 bini aşkın kişiyi enerji tasarrufuyla tanıştırdıklarını belirten Ertürk, "67 bin 888 bireysel ve 7 bin 543 KOBİ, esnaf ve çiftçi müşterimiz, EKOkredi’nin avantajlı finansman imkânından yararlandı" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR