USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektör

09 Ocak 2020 14:02

İhracatın nabzı Antalya’da atacak

İGEPAR Genel Başkanı Fatih Yeşilyurt, 2023 ihracat hedeflerinin yakalanması adına 2020 yılının Türkiye’nin bir yükselme dönemi olacağını öngörerek, Titanic Deluxe Golf Belek Otel Antalya'da 2226 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecekleri Antalya İhracat Günleri olmak üzere, yurt içinde birçok farklı organizasyona da imza atmaya hazırlanıyor.

İhracatın nabzı Antalya’da atacak

2020 Nisan ayında Nijerya’da düzenlenecek olan ev gereçleri fuarına da destek verecek olan İGEPAR, 2020 yılı içinde Rusya’nın önde gelen zincir marketlerin satın alma direktörleri ile yurt içindeki sanayicileri bir araya getirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Organizasyon 3 gün sürecek

İGEPAR Genel Başkanı Fatih Yeşilyurt, 22-26 Ocak tarihinde yapılacak olan etkinliğe, 13 farklı ülkeden 250 potansiyel alıcının gelmesini ve üç günlük bu organizasyonda satış patlaması yaşanacağını beklediklerini dile getiriyor. Mayıs ayının son haftası ile birlikte, ekim ve aralık aylarında da yurt içinde üç farklı satış organizasyonu ile pazar çeşitliliği artırmayı hedefleyen İGEPAR, sanayicilerin ilk kez görecekleri yeni müşterileri de Türkiye’de misafir etmeye hazırlanıyor.

KOBİ’lere yeni ufuklar

İGEPAR'ın Türkiye’ye ekonomik katkı sağlanması noktasındaki doğal misyonunu, hem Türkiye’de hem de ticaret hacmini büyütmeyi hedefledikleri ülkelerdeki pazar paylarını artırmak olarak belirlediklerini söyleyen Yeşilyurt, uluslararası ticareti de sağlam temeller üzerine kurduklarının altını çiziyor. Yeşilyurt, sözlerine şöyle son veriyor: “KOBİ düzeyinde olup ihracata başlamamış, yeni başlamış olan ve pazar arayışında olan sanayicilerimizi de dernek bünyemizde görmek istiyoruz. Yapacağımız satış organizasyonu ile başta katılımcı firmalarımıza ve ülke ekonomisine önemli katkılar katkı sağlarken, refahı artırmaya yönelik gerçekleştirdiğimiz kapsamlı çalışmalarımızı da artırarak devam edeceğiz.”

EN ÇOK OKUNANLAR