USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektör

07 Nisan 2017 18:01

Genç girişimci ve şirketler için alan adları bir yatırım alanı mı?

Şirketlerin markalarını daha geniş kitlelere yayarak daha büyük kazanç elde etmesinde büyük önem taşıyan alan adı, tıpkı bir gayrimenkul gibi alınıp satılabilen dijital bir varlıktır...

Genç girişimci ve şirketler için alan adları bir yatırım alanı mı?

AlanAdları web sitesinin kurucusu Okan Yıldırım, kurumsal şirketler için alan adı sektöründe var olmanın avantajlarından söz ederken "Kurumsal firmaların önemli alan adı alımlarına da destek oluyoruz. Kurumsal firmaların bir çoğu, alan adı sektörünün içerisinde olmadıkları ve özel vakit ayıramadıkları için genellikle doğru bir alım stratejisi izlemiyor. Bu sebeple ya -yeterli bütçeleri olsa dahi- alan adını satın alamıyorlar ya da en karlı şekilde satın alamıyorlar. Alan adı sektöründeki bir çok yerli ve yabancı yatırımcı ile iletişimde olmamızın sağladığı erişim kolaylığı, alım yapacak firmaların faydalanmak isteyecekleri büyük bir avantaj." dedi.

Türkiye'de şimdiye kadar açıklanmış en yüksek rakamlı alan adı 520,000 TL. Bu rekorun ne zaman ve kim tarafından kırılacağı birçok kişi tarafından merakla takip ediliyor. 

Markanızın gelişimi için hayati önem taşıyan internette doğru yerde olmak adına yapacağınız en önemli yatırımlardan biri işinizi en iyi şekilde tanıtan alan adını rakiplerinizden hızlı davranarak satın almaktır. Sektör gelişiyorken, markanızın yerinde saymasını istemiyorsanız şirketinize en iyi alan adına bir an önce sahip olun.

EN ÇOK OKUNANLAR