USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

KAPAK

13 Temmuz 2018 09:30

İş Bankası'ilk'leri Yaşatmada Yeni Hikayeler Yazacak...

Kurulduğu 1924 yılından bu yana herkesin bankası olmayı başarabilmiş ve teknolojik yenilikleri ilk olarak kullanıma sunup değere dönüştürebilen yapısıyla Türkiye İş Bankası gelenekten geleceğe sağlam bir köprü kuruyor. İş Bankası makinelerin çağı olarak da adlandırılan yeni on yılda insan-makine etkileşiminin en iyi örneklerini sunmaya, yeni girişimleri destekleyerek ülkemizin büyümesi için yeni hikayeler yazmaya hazır...

Editör Duygu Saygıner

Platin Digital Trend, geleneksel olarak düzenlediği Gelecek Buluşmaları toplantı serisini bu kez ‘Türkiye İş Bankası ile Gelecek Buluşması’ adı altında gerçekleştirdi. Türkiye İş Bankası’nın teknoloji yönetimi ekibinin ve bilişim şirketlerinin yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantı, bankanın yönetim merkezi olan İş Kuleleri’nde düzenlendi. Toplantıya CheckPoint, Comparex, HP Enterprise, IHS Teknoloji, Micro Focus, Microsoft ve Oracle şirketleri destek verdi. 
Dijital dönüşüme liderlik eden bankanın teknoloji yönetimi birimi, müşterileri, iş ortakları, çalışanları ve paydaşları da kapsayan büyük dijital ekosistemin de mimarı konumunda...
Toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran, konuşmasında İş Bankası’nın bugüne kadar liderlik, kültür dönüşümü, çalışanların dönüşümü, geleceğin dijital altyapısının inşası, dijital ekosistem birlikteliği, müşterisine veriye dayalı, eşsiz dijital deneyim yaşatan uygulamalarıyla dijital dönüşüm yolculuğunun en kritik aşamalarını başarıyla gerçekleştirdiğini vurguladı. Şimdi de gelecek onyıla hazırlanan bankanın teknoloji takımı olarak yapay zeka, makine öğrenmesi, doğal dil işleme, artırılmış gerçeklik, robotik gibi teknolojileri insanın yararına sunmak için kolları sıvadıklarının altını çizdi. 
İş Kuleler'de gerçekleşen ‘Türkiye İş Bankası ile Gelecek Buluşması' ile ilgili haberimizi dergimizin 8'inci sayfasından itibaren okuyabilirsiniz.

Hepimiz için güzel bir ay olması dileğiyle,

Keyifli okumalar...