USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 21:42

Narin Akçelik: Akışta kalmaya ve ana tutunmaya inanıyorum

Her şeyin hızlı yaşandığı günümüzde; yavaşlayıp özümseyen, durup düşünmeyi daha çok önemseyen ve hisseden birine dönüştüm. Kendimi tanımak adına çıktığım her yolculuk ve kişisel gelişim çalışmaları, farkındalığımı artırdı. İş ve özel hayattaki denge ve uyumun ancak bu farkındalıkla yakalanabileceğini keşfettim.

Narin Akçelik: Akışta kalmaya ve ana tutunmaya inanıyorum

Sadece zihnimizle değil, kalbimizle de akletmeye çalıştığımızda, yani akıl ve ruh olarak yaşadığımız herşeyi doğru bir şekilde dengelediğimizde daha mutlu bireyler olduğumuza inanıyorum. Mutluluğun da doğru özveri ve çalışmayla başarıyı getirdiğine.

Kendine inanan ve özgüveni yüksek bireylerin, hangi sektörde olursa olsun işin ‘kaynağı’ olarak kendilerini görmeleri bence uzun soluklu bir kariyer için tükenmez bir hazine. Bu doğrultuda ruhu ve zihni besleyecek çalışmalara yönelmenin yine başarıyı uzun vadede devamlı kılmaya yarayacağı kanısındayım. Üretmek, üretimin sürekliliğini sağlamak, ortaya koyduğunuz ürünün fark yaratması ancak özgün olmakla sağlanabilir. Özgünlükse, şükran duygusu, kopyalamama ve rekabet piyasası içinde başkaları ile değil de kendinle yarış halinde olmakla mümkündür. Belli bir tecrübeye geldiğinizde genelde özgünlüğün azaldığını ancak sürekliliğin bir şekilde sağlandığını görürsünüz. İşte bu özgünlüğü korumakta ancak aşkla çalıştığınızda oluyor. The ASHK markasının kariyerimdeki ortaya çıkışı ve başarısı da böyle oldu. Her yıl yeni kokular ve esanslar üretmeye devam ediyor, bunları genel konseptte uyumla sunabiliyorum.

Akışta kalmaya ve ana tutunmaya inanıyorum. Geçmişin yükleri ve geleceğin belirsizliklerinden ziyade günü maksimum bir performansta değerlendirmek benim vazgeçilmezim. Aile holdingimizde hepimiz bu noktada aynı özveride olmaya özen gösteriyoruz. Rahmetli babamın girişimciliği ve annemin azmi bana çocukluğumdan itibaren örnek oldu. Sevgi ve saygı çerçevesinde birlikte çalıştığım kişilerle uyumla dengede olmak iş felsefemi yansıtır. Profesyonellere tavsiyem; Kendilerine inanmaları, şartlar onlara iyi sunulmuyorsa bile onların şartları iyileştirecek kudrette olduklarını bilmeleri, sevmekten, çalışmaktan, mutluluğa ve umuda olan inancınızdan asla vazgeçmeyin. Ben kaynağım… Siz de öylesiniz…

Sevgiyle,

The Ashk Markası Kurucusu Narin Akçelik

EN ÇOK OKUNANLAR