USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 18:57

Başak Taşpınar Değim: Cesaretli kadınlara

İlk öğretmenlerim (aynı zamanda kendileri de öğretmen olan) annem ve rahmetli babam, kendi hayat hikayeleri ve idealistlikleriyle benim ilk ilham kaynaklarım. Şu anda çocuklarımın gözündeki sevgi ve yaşam enerjisi de bana çok şey öğretiyor ve kendimi yeniden tanımama vesile oluyor. Benim için bir de bilimde ve teknolojideki değişim ve gelişimin hızı oldukça etkileyici. Teknolojide atılan adımlar, her türlü alanda bu sayede alınan yol ve gidebileceğimiz noktaları düşünmek de insanın “vay canına”

Başak Taşpınar Değim: Cesaretli kadınlara

Armut, insanların hayatını kolaylaştıran bir girişim. Bu nedenle müşteri ve hizmet veren hikayeleri beni çok motive ediyor, onların hayatlarında fark yaratarak kendi yaşamıma da bir anlam kattığımı hissediyorum... Armut olarak pek çok farklı kategoride birçok insanın hayatına dokunuyoruz, istihdam yaratıyoruz, hayatlarına teknolojiyi entegre ediyoruz. Müşterilerimizin de hayatlarını çok kolaylaştırıyoruz. Bu detaylar; işimin en özel kısımları. Hayatımızdaki en değerli şey ise telafisi olmayan kaynağımız, zaman. Bu nedenle de anlarımızın kıymetini bilip, onları iyi şekilde değerlendirmek önemli.

Girişimcilik tüm dünyada hem hayat kalitesinin artması hem istihdam hem de ekonominin ilerlemesi için çok kritik. Hatta tüm devletler yetenekli girişimcileri kendi ülkelerine çekebilmek adına yeni programlar başlatıyorlar. Türkiye’de girişimcilik ekosisteminin gelişmesi için çok güzel adımlar atıldı. Bu adımları daha ileriye taşımak, hem Armut.com’u hem de var olduğumuz online hizmet sektörünü geliştirmek önceliklerim arasında… Kadınların sesinin daha gür bir şekilde çıkarması ve yeni girişimlere öncülük etmesi çok önemli… Armut, gerçek bir problemi çözmek üzerine hayat bulmuş bir girişim. İnsanların hayatını kolaylaştırmak ve güven ile aradıkları hizmete kolayca ulaştırmak gibi güzel bir amacı var. Bu problemi çözmek için yola çıkmaya cesaret ettim ve başarısız olabilme riskini göze aldım. Cesaret, iç motivasyon, başarısız olabilme ihtimaliyle barışık olmak ve ilk sorunda pes etmemek oldukça önemli. Bu yüzden vazgeçmemek, hayallerinin peşinden gitmek, sorunlarda yılmamak gerekiyor.

Sevgilerimle;

Armut.com Kurucu Ortağı 

PLATİN'İN MART SAYISINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

 
EN ÇOK OKUNANLAR