USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 18:49

Ayşe Ören: Ruhuna ayna tutanlara

İlkokul yıllarımdan bu yana bir çevre aktivistiyim… Üniversiteden sonra girişimcilik hayatım başladı. Her zaman asi bir karakter oldum. Tarihe baktığınızda da değişimi yaratanların, çevreleriyle çok uyumlu olmadıklarını göreceksiniz. Hayatımda ne risk almaktan ne de U dönüşü yapmaktan çekinmedim

Ayşe Ören: Ruhuna ayna tutanlara

Kişi olarak hayatımda bakmaktan, korumaktan, anlamaya, anlatmaktan en keyif aldığım insan ise Michael Jackson… En büyük teşekkürüm; koşulsuz desteği ve sevgisi için sevgili kedim Prens’edir. İlham aldıysam en çok ilham veren kitaplardan biri Simyacı’dır. Yaşam derslerimiz ise hazinemizdir.

Evren koca bir ayna, hepimiz lunapark aynaları gibi bozuk olanlara bakıp duruyoruz. Baktığımız her şey bizi yansıtmıyor. Bu nedenle hem vizyonumuzu hem de bakış açımızı doğru yansıtacak temiz ve düzgün bir aynaya sahip olduğunuz, aynada gördüğünüz kişiyle uyumlu, harmoni içinde olduğunuz bir hayat dilerim. Çoğu geleceği öngören kişi ve kitap da aslında kendi aynasından gördüğünü aktarıyor. Tıpkı teleskoplar gibi… Aynası daha büyük ve düzgün olanların tahminleri daha doğru olacak.

Felaket tellallarına inanmayın. Belli ki dünya bir dönüşüm evresinden geçiyor ve 20. yüzyılın çarpık sistemi yenisiyle değişiyor. Son 10 seneyi gözlemlediğimizde, kadınların kendilerini gelişmeye adadıklarını görüyoruz ve belli ki bu yüzyılın ortasına kadar böyle gittikçe büyüyen bir enerjiye dönüşecek. Bu içinde olduğumuz yüzyılın ortasında çok daha olumlu bir yüzyıla geçiş göstereceğiz. Bu dönüşüm kesinlikle ve kesinlikle öngörülen haliyle olmayacak.

Oluşan yeni siyah kuğulara, aşılacak Herkül kayalarına iyi bakın, dünyanın gittikçe aydınlandığını göreceksiniz.

Sevgilerimle;

Uzay Mimarı

PLATİN'İN MART SAYISINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

 
EN ÇOK OKUNANLAR