USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

İş Dünyası Haberleri

04 Nisan 2022 17:52

Londra Kahve Festivali'nde Arzum OKKA Rich Spin M'e büyük ilgi

Arzum OKKA, Londra Kahve Festivali'ne katılan kahveseverleri okkalı Türk kahvesinin yanı sıra OKKA Ailesi'nin gelişmiş teknolojileriyle tanıştırdı. Arzum OKKA standına uğrayanlar, ilk kez geçen yıl aynı festivalde görücüye çıkan, Türkiye'de bir ilk olan karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahip Arzum OKKA Rich Spin M'e büyük ilgi gösterdi.

Londra Kahve Festivali'nde Arzum OKKA Rich Spin M'e büyük ilgi

Arzum OKKA, dünyanın farklı ülkelerinden gelen kahveseverlerle Londra Kahve Festivali'nde buluştu. 500 yıllık Türk kahvesi kültürünü dünyaya yaymayı kendine misyon edinen ve bunun için 'Dünyaya Türk kahvesini sevdiren marka: Arzum OKKA' sloganıyla birbirinden etkili çalışmalara imza atan Arzum OKKA, 31 Mart-3 Nisan arasında Londra'da düzenlenen festival alanında kurduğu stantta, misafirlerine benzersiz lezzette Türk kahvesi ikram etti. Arzum OKKA standına uğrayan katılımcılar, tam kıvamında, bol köpüklü Türk kahvesinin tadına varmanın yanı sıra, Arzum OKKA, Arzum OKKA Minio, Minio Jet ve OKKA Ailesi'nin en yeni üyesi Arzum OKKA Rich Spin M'in gelişmiş teknolojilerini yakından inceleme ve deneyimleme şansını elde etti.

Arzum OKKA Rich Spin M büyük beğeni topladı

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Londra Kahve Festivali'nde gördükleri ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Arzum OKKA'lar aracılığıyla Türk kahvesi lezzetini farklı ülkelere taşıdıklarını hatırlatan Murat Kolbaşı sözlerini şöyle sürdürdü: "Türk kahvesi keyfini daha çok insana yaşatabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Londra Kahve Festivali gibi, dünyanın birçok ülkesinde gerçekleştirilen festival ve etkinliklere katılarak Türk kahvesi tutkunlarıyla buluşuyoruz. Böylece farklı kültürlerden insanları, Türk kahvesi lezzetinin yanı sıra Arzum'un en gelişmiş teknoloji, tasarım ve inovasyonunun ürünü olan Arzum OKKA ailesinin üyeleriyle tanıştırıyoruz. Londra'da özellikle en yeni ürünümüz Arzum OKKA Rich Spin M'in gördüğü ilgi bizi çok mutlu etti. İlk kez geçtiğimiz yıl, yine Londra Kahve Festivali'nde görücüye çıkardığımız Arzum OKKA Rich Spin M, bağımsız bir araştırma şirketinin yaptığı çalışmaya göre Türkiye'de bir ilk olan; karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahip olmasıyla dikkatleri üzerine topladı. Sütlü Türk kahvesinin yanı sıra Arzum OKKA Rich Spin M ile hazırladığımız sahlep ve sıcak çikolatalar da deneyenlerin büyük beğenisini kazandı. Önümüzdeki dönemde de misyonumuzun gereğini yerine getirmek için Türk kahvesinin dünya yolculuğuna devam edeceğiz."

EN ÇOK OKUNANLAR