USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Enerji Haberleri

15 Ocak 2020 14:10

Kiğılı, geleceği aydınlatmak için ışıkları kapatıyor

Kiğılı, Geleceği aydınlatmak için, gereksizse söndür! kampanyasıyla genel merkez ve mağazalarını karartırken, geleceği aydınlatmayı planlıyor.

Kiğılı, geleceği aydınlatmak için ışıkları kapatıyor

Bilinçli enerji tüketiminin önemine dikkat çekmek amacıyla Kiğılı, 14– 17 Ocak tarihleri arasında, lojistik merkezi ve genel merkez de dahil olmak üzere tüm Kiğılı noktalarını karartıyor.

Türkiye’de erkek modası denildiğinde akıllara ilk gelen marka olmayı sürdüren Kiğılı, bu başarısının yanı sıra sosyal şirket olmaya da devam ediyor. Bu kapsamda birbirinden başarılı farkındalık çalışmalarına imza atan Kiğılı, bu kez de “Enerji Tasarrufu Haftası” için harekete geçti. “Geleceği aydınlatmak için gereksizse söndür!” başlığı taşıyan kampanyayla şirket öncelikle, 4 gün boyunca tüm mağazalarındaki enerji kullanımını yüzde elli oranında azaltacağını açıkladı.

Aynı kapsamda, lojistik merkezindeki aydınlatmalar da 07.30 ile 16.30 saatleri arasında, mağazalarda ise vitrin dışındaki alanlar 10.00–12.00 saatleri arasında bölgesel olarak kapanacak. Kiğılı bünyesinde ayrıca, aktif şekilde kullanılmayan bütün elektrikli ürünler de prizden çıkarılarak, tasarruf sağlanacak.

60 hanenin bir aylık enerji kullanımı kadar tasarruf ediyor

Bu kampanya, Kiğılı’nın doğa ve çevre dostu marka olmasının ilk örneği değil üstelik. Öncesinde de İzmir’in Kınık bölgesinde 5000 fidanlık bir ormanın doğa ile buluşturan Kiğılı, her ay 15-17 ton arası kağıt atığı geri dönüşüme kazandırıyor ve yılda yaklaşık 3468 ağaca hayat veriyor. Aynı vizyonla başlatılan “Geleceği aydınlatmak için gereksizse söndür!” kampanyasıyla ise 60 hanenin bir aylık enerji kullanımı kadar tasarruf edilmesi hedefleniyor.

EN ÇOK OKUNANLAR