USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Emlak

05 Haziran 2017 09:58

İstanbul'un trend bölgelerinde İnanlar avantajı

52 yılda 220'nin üzerinde proje üreten İnanlar, trend lokasyonlarda sunduğu avantajlarla dikkat çekiyor. Beylikdüzü'nde hemen teslim hemen tapu avantajına sahip Terrace Mix dairelerinde sunulan 29 bin 600 TL'den başlayan peşinatlar, aylık 1.578 TL'den başlayan taksitler, ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görüyor

İstanbul'un trend bölgelerinde İnanlar avantajı

İnanlar’ın yarım asrı aşan İstanbul’a özel deneyimi ile Terrace Mix'in lokasyonu büyük dikkat ve uzmanlıkla seçildi, yatırım değerini hızla artıracak bir bölge olarak Beylikdüzü-Esenyurt belirlendi. Dünya çapında projeler, dev ulaşım yatırımları ve planlı kentleşme başarısıyla öne çıkan Beylikdüzü-Esenyurt’un, gelecekte İstanbul’un önemli çekim merkezlerinden biri olacağı konusunda uzman yatırımcılar ve şehir planlamacıları hemfikir. Atatürk Havalimanı, Haramidere Kavşağı, TEM ve D100 (E-5) karayollarına yakın konumu ve bölgedeki sanayi yatırımlarının yarattığı istihdam ile Beylikdüzü-Esenyurt değerini artırmaya devam ediyor, kazançlı bir gelecek için ideal koşulları sunuyor. İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, projeyle ilgili şu açıklamalarda bulunuyor: “Yaşama hazır durumdaki Terrace Mix dairelerine hemen taşınmak ve kolayca kiraya vererek kazanmaya başlamak mümkün. 1+0 daireler için öngörülen 700-900 TL arası kira getirisi de, aylık taksitleri ödemeyi çok kolaylaştırıyor. 1+0'dan 3+1'e değişen seçenekler sunan daireleriyle her beklentiye cevap verecek çeşitlilikte bir proje olarak tasarladığımız Terrace Mix, sosyal ayrıcalıklar anlamında da bölgenin en geniş seçeneklerini sunuyor.”

 

 

1+1 YAŞAMIN AVANTAJLARI

İstanbul’da sıfır durumdaki stüdyo daire bulmak her geçen gün daha da zorlaşırken, Terrace Mix’in 1+0 ve 1+1 daireleri özellikle küçük aileler ve öğrencilerden yoğun ilgi görüyor. Metrekaresi küçük, avantajları büyük bu tip daireler dünya metropollerinin de son yıllardaki yaşam trendi. Her metrekaresi en doğru şekilde kullanılan bu ideal büyüklükteki daireler; ısıtma, soğutma, aydınlatma, elektrik ve su masraflarında da avantaj sağlıyor. Üstelik uygun kira bedelleri ile de kolayca kiraya verilerek, hemen kazandıracak birer yatırım aracına dönüşüyor.

 

AYRICALIKLARIYLA DA ÖNE ÇIKMAYI BAŞARIYOR

Terrace Mix kazançlı bir yatırımın yanı sıra keyifli bir yaşam için de birçok ayrıcalığa sahip. Açık ve kapalı havuzlar, 27 mağazalık çarşı, her daireye özel depo alanı, 7/24 CCTV'li güvenlik, spor salonu, cep sineması, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalıkları ile Terrace Mix, Beylikdüzü yaşamında en öne çıkan adreslerden biri olmayı başarıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR