USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Ekonomi Haberleri

17 Ekim 2018 16:23

Enflasyonla mücadeleye katılanların sayısı bin 200’ü buldu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele' programına katılan firma sayısı bir haftada bin 200'ü buldu. Enflasyonla mücadelenin takibi amacıyla açılan "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sitesi üzerinden kampanyaya katıldığını ilan eden firma sayısı her gün katlanarak artıyor. Aralarında perakendeden otomotive, gıdadan mobilyaya, tekstilden elektroniğe dev markaların da bulunduğu çok sayıda firma, dernek, oda ve kurum programa destek verdi

Enflasyonla mücadeleye katılanların sayısı bin 200’ü buldu

Programa aralarında TMSF şirketleri, Doğuş, Sabancı, Koç, Boyner, Zorlu, Demirören, Eczacıbaşı, Yıldız, Yaşar, Sanko, Migros, BİM, A101, Şok, Carrefour, Metro, Kim, THY, Turkcell, Vodafone, Vestel, Türk Telekom, Teknosa, Vatan Computer, Vakko, Damat&Tween, Kiğılı, Aydınlı, LC Waikiki, Koton, Mavi, Loft, Adil Işık, Sarar, Doğtaş, İstikbal, Bellona, Çilek, Ikea, Fakir, Polisan, Çaykur, AOÇ, Balparmak, BMC, D&R, Altınbaş, Torku, Muya, Greyder'in de olduğu çok sayıda firma destek veriyor. Firmalar mağazalarında logoları kullanmaya başladı.

SOSYAL MEDYADAN DA PAYLAŞILIYOR

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele' programına katılan firmaları sosyal medyadan da ilan ediyor. Mağazalarda kullanılan indirim posterlerinin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR