USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Digital Trend

06 Temmuz 2018 15:58

Samsung'dan Yeni Türkçe Dijital Platform

Samsung Electronics, Türkiye’nin de dahil olduğu Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki KOBİ’lerin dijital ve mobil kapasitelerini artırarak desteklemek için geliştirilen, yeni bir bulut temelli B2B platform olan Samsung İşletme Paketi’ni pazara sundu.

Samsung'dan Yeni Türkçe Dijital Platform

Türkçe olarak kullanılabilen Samsung İşletme Paketi, platforma dahil olan işletmelere çok çeşitli ve faydalı uygulamalardan ücretsiz olarak yararlanma olanağı sunacak. Kullanıcının tercihlerine göre kişiselleştirilebilen E-anket, E-Menu, Coğrafi Raporlama ve benzeri daha pek çok uygulama önceden tanımlanan şirkete ait tüm Samsung akıllı telefon ve tablet cihazları üzerinden uzaktan kullanılabilecek. Türkiye’deki KOBİ’ler tüm uygulamalara https://www.mobilebusinesssuite.com/tr web sitesi üzerinden ulaşabilecekler.

Samsung İşletme Paketi kullanıcı dostu portalı üzerinden KOBİ'ler için kolay kullanımlı, ihtiyaca yönelik, kurumsal çözümler sunuyor. Web portalının, KOBİ'lerin uygulamaları kendi logolarıyla kullanarak marka bilinirliklerini sürdürmelerine imkan sağladığı ayrıca kullanıcıların kişiselleşmiş işletme uygulamalarını istedikleri an, istedikleri yerden yönetmelerine imkan verebildiği belirtiliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR