USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dergi

18 Mayıs 2020 19:03

Yeni normal mi, siyah kuğu mu?

Deloitte’un Covid-19: Orchestrating The Recovery Of Organizations And Supply Chains’ (Organizasyonları Kurtarma Düzenlemesi ve Tedarik Zincirleri) araştırması, şirketlerin kendilerine beş hayati soru sormaları gerektiğini hatırlatıyor.

Yeni normal mi, siyah kuğu mu?

Covid-19’un ‘yeni normal’ mi yoksa ‘siyah kuğu’ mu olduğu sorusunun yanıtını ise zaman gösterecek.

5 soruya yanıtınız hazır mı?

01I Covid-19, iş gücünüzü nasıl dağıttığınızı, ekiplerinizi nasıl konumlayacağınızı, takımlarınızı nasıl kurduğunuzu ve insanlarla kurduğunuz etkileşimi temelden değiştirecek mi?

02I Pandemiyle beraber inovatif ve yeni teknolojiler, organizasyonunuzun iş gücü ve iş yerinizin geleceği adına yeni bir vizyon elde etmenizi sağlayacak mı?

03I Covid-19 krizi, müşteri odaklı büyüme stratejilerinizi ve müşterilerinize/hissedarlarınıza sağladığınız değeri nasıl etkileyecek?

04I Bu kriz, CFO’nuzun kurumsal ve tedarik zinciri stratejilerinin yanı sıra S&OP (satış ve operasyon planlama) süreçlerini yerleştirme rolünü artıracak mı?

05I Covid-19, birçok şirketi ve endüstrileri, küresel tedarik zinciri modellerini yeniden düşünmeye ve dönüştürmeye nihai olarak zorlayan ‘siyah kuğu’ olayı olabilir mi?

EN ÇOK OKUNANLAR